ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικονόμου: Δεν αποκλείεται συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ιωάννης Οικονόμου

Τι είπε ο κυ­βερ­νη­τι­κός εκ­πρό­σω­πος για τις τουρ­κι­κές προ­κλή­σεις

Ανοι­χτό άφησε το εν­δε­χό­με­νο συ­νά­ντη­σης του Κυ­ριά­κου Μη­τσο­τά­κη με τον πρό­ε­δρο της Τουρ­κί­ας Ρε­τζέπ Ταγίπ Ερ­ντο­γάν, ο κυ­βερ­νη­τι­κός εκ­πρό­σω­πος Γιάν­νης Οι­κο­νό­μου, στον από­η­χο των μη­νυ­μά­των του πρω­θυ­πουρ­γού προς την Άγκυ­ρα από το βήμα της γε­νι­κής συ­νέ­λευ­σης του ΟΗΕ.

«Δεν απο­κλεί­ε­ται συ­νά­ντη­ση Μη­τσο­τά­κη – Ερ­ντο­γάν»

Σχο­λιά­ζο­ντας τα μη­νύ­μα­τα προς την Τουρ­κία του πρω­θυ­πουρ­γού Κυ­ριά­κου Μη­τσο­τα­κη από το βήμα του ΟΗΕ ο κυ­βερ­νη­τι­κός εκ­πρό­σω­πος ση­μεί­ω­σε: «Η Τουρ­κία είναι απο­λύ­τως προ­βλέ­ψι­μη στις κι­νή­σεις της. Και όταν οι επι­διώ­ξεις της στη διε­θνή σκηνή φαί­νε­ται να της βγαί­νουν, αλλά και όταν φαί­νε­ται να μην της βγαί­νουν. Το ζή­τη­μα δεν είναι το τι σχε­διά­ζει και τι κάνει η Τουρ­κία, το ζή­τη­μα είναι πως η ελ­λη­νι­κή εξω­τε­ρι­κή πο­λι­τι­κή είναι προ­ε­τοι­μα­σμέ­νη να απα­ντή­σει σε κάθε πρό­κλη­ση. Και αν κάτι μας δί­δα­ξε η πε­ρυ­σι­νή ιστο­ρία είναι ότι κα­τα­φέ­ρα­με (…) να υπε­ρα­σπι­στού­με τα εθνι­κά μας δί­καια».

Πηγή ethnos.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.