ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλειστά αύριο λόγω υψηλών θερμοκρασιών τα υποθηκοφυλακεία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
υποθηκοφυλακείο
Μέγεθος γραμμάτων

Με από­φα­ση του υπουρ­γού Δι­καιο­σύ­νης Γιώρ­γου Φλω­ρί­δη, λόγω έκτα­κτων και­ρι­κών συν­θη­κών (υψη­λές θερ­μο­κρα­σί­ες), ανα­στέλ­λε­ται αύριο, Τε­τάρ­τη 26 Ιου­λί­ου 2023, η λει­τουρ­γία των έμ­μι­σθων υπο­θη­κο­φυ­λα­κεί­ων της χώρας «εξαι­ρου­μέ­νων των πα­ρα­γρα­φών και των εγ­γρα­πτέ­ων πρά­ξε­ων για τις οποί­ες συ­ντρέ­χει νό­μι­μη προ­θε­σμία προς εγ­γρα­φή».

Σύμ­φω­να με σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση του υπουρ­γεί­ου Δι­καιο­σύ­νης, ο κ. Φλω­ρί­δης συ­νέ­στη­σε στα άμι­σθα/μη άμι­σθα υπο­θη­κο­φυ­λα­κεία της χώρας όπως οι «προϊ­στά­με­νοι των εν λόγω υπη­ρε­σιών να με­ρι­μνή­σουν για την εφαρ­μο­γή του σχε­τι­κού μέ­τρου ανά­λο­γα με τις επι­κρα­τού­σες συν­θή­κες και με ενη­μέ­ρω­ση του κοι­νού προς απο­φυ­γή τα­λαι­πω­ρί­ας των πο­λι­τών».

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.