Αθλητικά

Για τις 23 Ιουλίου μετατίθεται η Γ.Σ. της ΕΠΣΔ

Όπως αναμενόταν, για τις 23 Ιουλίου μετέθεσε η ΕΠΣΔ τη διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων της δύναμής της, δεδομένου πως η αρχική ημερομηνία της 19ης του επόμενου μήνα δεσμεύτηκε από την ΕΠΟ για τη διενέργεια της δικής της, Έκτακτης Γ.Σ.
Η Ένωση ανακοίνωσε τα ακόλουθα:
«Σε συνέχεια του εγγράφου 13525/18.06.2021, που μας διαβιβάστηκε από την ΕΠΟ, με θέμα τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ομοσπονδίας στις 19 Ιουλίου 2021 στην Αθήνα, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣΔ αποφάσισε τη μεταφορά της ημερομηνίας της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣΔΣ, που είχε οριστεί για τις 19.07.2021, για την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, με την ίδια ημερήσια διάταξη, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα».
Υπενθυμίζεται, πως το ραντεβού της διοργανώτριας με τους εκπροσώπους των σωματείων έχει οριστεί για τις 6 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων των γραφείων της Ένωσης, στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» στο Κορακόνερο.
Οι πάντες ελπίζουν πως μέχρι τότε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, στο οποίο προσέφυγαν χθες ο Ο.Φ. Ιστρίου, ο Κλεόβουλος, η Δόξα Ψίνθου και η Τήλος, θα άρει το «απαγορευτικό» που αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τα πενήντα τέσσερα από τα συνολικά εβδομήντα ένα σωματεία της Δωδεκανήσου, δίνοντάς τους το δικαίωμα να λάβουν μέρος στην Γενική Συνέλευση της 23ης Ιουλίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου