Τοπικές Ειδήσεις

Ο Σωτήρης Πετράκης υποψήφιος με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την υποψηφιότητα του Σωτήρη Πετράκη, επιβεβαιώνοντας ότι η παράταξή μας κάνει πράξη την σύγκλιση των υγιών επιχειρηματικών, παραγωγικών, κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων του τόπου.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός, καλωσόρισε τον Σωτήρη Πετράκη στην «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» δηλώνοντας τα εξής: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω σήμερα στην μεγάλη οικογένεια της “Συμμαχίας” τον Σωτήρη Πετράκη, που υπηρετεί τον τόπο του με ανιδιοτέλεια, με σεβασμό και με αγάπη για τον συνάνθρωπο. Με τον Σωτήρη μάς ενώνουν η αγάπη για τον τόπο μας, ο σεβασμός για τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η αγωνία για το μέλλον. Το ήθος, οι αρχές και η συνέπεια που διακρίνουν την πορεία του, είναι τα εχέγγυα εκείνα που μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας. Η αποδοχή του

φίλου Σωτήρη να συνταξιδέψει με το καράβι της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου”, για να αδράξουμε μαζί αυτήν την τελευταία ευκαιρία που δίνεται στον τόπο μας για ευημερία και ανάπτυξη, επιβεβαιώνει ότι η παράταξή μας κάνει πράξη την σύγκλιση των υγιών δυνάμεων του τόπου, διασφαλίζοντας την μετάβαση των νησιών μας στην νέα εποχή. Σωτήρη, καλωσόρισες στην “Συμμαχία” μας, καλή επιτυχία!».

Στο πολιτικό του μήνυμα ο κ. Σωτήρης Πετράκης, αναφέρει: «Αποφάσισα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, να συμμετέχω με το συνδυασμό του Μανόλη Γλυνού “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Έλαβα τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς ο Μανώλης Γλυνός είναι ο άνθρωπος που πληροί όλα τα κριτήρια τα οποία πρέπει να έχει σήμερα ένας πολιτικός.

Έχει γνώσεις, εμπειρία, ειλικρίνεια, αποφασιστικότητα, ήθος, είναι προσιτός σε όλους, θέλει και μπορεί να προσφέρει και να δώσει πραγματικές λύσεις και όχι υποσχέσεις, από την θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Σε αυτό το κάλεσμα ευθύνης δηλώνω “παρών” και είμαι έτοιμος να συνεχίσω να δουλεύω και στον Β’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης, με πρωταρχικό γνώμονα τον άνθρωπο, την ισότητα, την δικαιοσύνη, την τιμιότητα και το ήθος, για να δώσουμε μια ανανεωτική πνοή σε κάθε νησί της Περιφέρειάς μας, με αυριανό Περιφερειάρχη τον Μανώλη Γλυνό».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκε το έτος 1965 στο Γκούμμερσμπαχ της Γερμανίας, από μετανάστες γονείς.

Αποφοίτησε το έτος 1983 από το Βενετόκλειο Λύκειο Ρόδου και μετά από Πανελλήνιες Εξετάσεις πέτυχε την εισαγωγή του στη σχολή Φυσικοθεραπείας Θεσσαλονίκης, απ’ όπου έλαβε πτυχίο το έτος 1987.

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ολυμπία Τσιλίκη με την οποία έχουν μία κόρη που είναι απόφοιτη Οικονομικών Επιστημών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου και φοιτήτρια της Σ.Ο.Ε.Λ.

Εργάζεται από το έτος 1989 ως φυσικοθεραπευτής στο Ο.Χ.Π.Δ.

Επίσης για είκοσι έτη εργάστηκε και ως ελεύθερος επαγγελματίας στον Αρχάγγελο Ρόδου.

Διετέλεσε:

-Πρόεδρος, Γραμματέας και Εκπρόσωπος Εργαζομένων στο Σύλλογο Εργαζομένων του Θ.Χ.Π.Δ.

-Μέλος των Πολιτιστικών Συλλόγων «Πνευματική Εστία» και «Πήγασος» καθώς και Εθελοντής Αιμοδότης αυτού.

-Ιδρυτικό Μέλος του Γ.Σ. ΑΦΑΝΤΟΥ 2005.

Από το έτος 2011 έως σήμερα είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Καλλικρατικό Δήμο Ρόδου, όπου έχει υπηρετήσει σε σημαντικές θέσεις, όπως:

•Προέδρος Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το έτος 2011 έως το 2017

•Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου από το έτος 2011 έως το 2015

•Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Φροντίδας και Ανάπτυξης Δήμου Ροδίων, από το έτος 2015 έως σήμερα.

Από το Γραφείο Τύπ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου