Το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων έγινε η φιέστα του Ορφέα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 1ο όμιλο και την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στην μεγάλη κατηγορία του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Το «παρών» στην γιορτή του συλλόγου της πόλης μας έδωσαν ο πρώην βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κάλλιστος Διακογεωργίου, Μιχάλης Μπαριανάκη και Δημήτρης Τσοπανάκης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου Μίλτος Παγκάς, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής και αρκετός κόσμος.
Πριν από την απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή από τους εκπροσώπους της ΕΠΣΔ ( Χρυσόστομο Ψέλλα, Θεοδόση Στεφανάκη, Μιχάλη Αδαμάκη και Νίκο Άγα), διεξήχθη φιλικό παιχνίδι με τους Ατρόμητους Ρόδου.
Στην συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» βράβευσαν ορισμένα πρόσωπα για την προσφορά τους στο σύλλογο. Ο λόγος για τον πρώην δήμαρχο Ροδίων Γιώργο Γιαννόπουλο ( τον βράβευσε ο κ. Βασίλης Υψηλάντης), τον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου Ηλία Δασκουλίδη ( τον βράβευσε ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου), τον πρώην πρόεδρο Γιάννη Σκιαθίτη ( τον βράβευσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σουκρή Κελέσογλου), τον πρώην ποδοσφαιριστή και πρόεδρο του ΓΑΣ Ιάλυσος Μιχάλη Χατζηνικήτα ( τον βράβευσε ο κ. Γιώργος Μαχραμάς), τον πρώην ποδοσφαιριστή και πρόεδρο Νεκτάριο Κατσαμάκη τον οποίο εκπροσώπησε η κόρη του Ειρήνη ( τον βράβευσε ο κ. Δημήτρης Τσοπανάκης), τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γιαννόπουλο ( το βράβευσε ο κ. Μιχάλης Μπαριανάκης) και τον φροντιστή της ομάδας Κώστα Σταυριανό ( τον βράβευσε ο αρχηγός του Ορφέα Αντώνης Αντωνιάδης).
Η φιέστα ολοκληρώθηκε με την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου του πρωταθλητή στην ομάδα του Ορφέα από τους εκπροσώπους της ΕΠΣΔ, με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση του συλλόγου να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι η οικογένεια των «ερυθρόλευκων» συνέχισε την γιορτή στο μαγαζί του πρώην ποδοσφαιριστή του Ορφέα Πολυδεύκη Γεωργαλλή, «Σουβλάκι… στα Λαϊκά».
Η «δσπορ» βρέθηκε στην γιορτή του Ορφέα και παρουσιάζει πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ