Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η ομάδα του Ευκλή που κατέκτησε την 2η θέση στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, να μην κατέβει στους αγώνες μπαράζ που θα αναδείξουν τον σύλλογο, ο οποίος θα προβιβαστεί στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Το απόγευμα της Δευτέρας έγινε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου των «πρασίνων» της Σορωνής και ένα από θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι αγώνες μπαράζ, όπου εκφράστηκε η γνώμη η ομάδα να μην κατέβει στις αναμετρήσεις.
Βέβαια υπήρχε και ο αντίλογος, καθώς υπήρξαν μέλη του Δ.Σ. που εξέφρασαν την άποψη ότι η ομάδα πρέπει να αγωνιστεί κανονικά.
Αυτή την στιγμή τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο και όπως φαίνεται όλα θα ξεκαθαρίσουν στην επερχόμενη γενική συνέλευση της ομάδας, οπότε θα διεξαχθούν και οι εκλογές του Ευκλή.
Η γενική συνέλευση και οι εκλογές των «πρασίνων» πιθανότατα θα διεξαχθούν το Σάββατο 5 Μαΐου, με το νέο διοικητικό συμβούλιο να παίρνει την οριστική απόφαση, αν η ομάδα θα κατέβει στους αγώνες μπαράζ ή όχι.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ