Με τα χρώματα της γαλανόλευκης φωτίστηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο και στο Εθνικό Θέατρο της Ρόδου, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Εντυπωσιακός είναι και ο φωτισμός των Μύλων στο Μανδράκι.
Η φωταγώγησή των Μύλων, είναι μια προσφορά των ροδιακών εταιρειών Boats Advisor Hub &Events (ιδιοκτ. Α.Κωνσταντάρου) και Kanakis AVisualGroup (ιδιοκτ. Μ.Κανάκη), κατόπιν συνεννόησης με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδ/σου.















Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.