Αθλητικά

Το ΣτΕ παρέπεμψε στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών το αίτημα των ομάδων της ΕΠΣΔ για ακύρωση του Μητρώου

Συνεχίζεται ο δικαστικός αγώνας τεσσάρων ομάδων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα του Ο.Φ. Ιστρίου, του Κλεόβουλου, του Α.Σ. Τήλος και της Δόξας Ψίνθου κατά του Μητρώου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Οι τέσσερις σύλλογοι με αίτησή τους που είχε κατατεθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2021, προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας ζητώντας να ακυρωθεί και να κριθεί αντισυνταγματικό το Μητρώο, με την υπόθεση να συζητάτε στις 9 Ιανουαρίου 2024 από το τμήμα Δ’ του ΣτΕ.
Η Έδρα αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία και τα έγγραφα που προσκομίστηκαν, αποφάσισε να παραπέμψει την αίτηση των τεσσάρων σωματείων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου για ακύρωση του Μητρώου στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, εξηγώντας του λόγους (έξι στον αριθμό) που πήρε την συγκεκριμένη απόφαση.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η υπόθεση που χρονολογείται από το 2021, έχει ακόμα μέλλον.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι τα τέσσερα σωματεία τα οποία είχαν αποκλειστεί από την Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔ στις 29 Ιουλίου 2021, είχαν προσφύγει και στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, το οποίο και τα δικαίωσε, επιτρέποντάς τους να συμμετέχουν κανονικά στις εργασίας της Γ.Σ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου