Ειδήσεις

Πτήσεις προς τη Ρόδο ετοιμάζει ο τουρ οπερέιτορ «DETUR»

Με τον διευθύνοντα σύμβουλο του τουριστικού οργανισμού DETUR κ. Orhan Ogutgen συναντήθηκε στη Στοκχόλμη ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Σουλούνιας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του οργανισμού την περασμένη Τρίτη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εξετάστηκαν τα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ειδικότερα το ενδεχόμενο ο τουριστικός οργανισμός Detur να ξεκινήσει πτήσεις προς τη Ρόδο από τη σεζόν του 2015.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο product manager της εταιρείας, κ. Onur Sandan, και μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Orhan Ogutgen δεσμεύθηκαν να επισκεφτούν τη Ρόδο μέσα στο καλοκαίρι του 2014, και σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων να συζητήσουν το ενδεχόμενο και τις λεπτομέρειες για την έναρξη πτήσεων στο νησί της Ρόδου.

Ο κ. Άρης Σουλούνιας δήλωσε ότι η συνάντησή τους ήταν πολύ εποικοδομητική και η προοπτική έναρξης πτήσεων του συγκεκριμένου οργανισμού για τη Ρόδο είναι σε πολύ καλό στάδιο.

Σημειωτέον ότι ο τουριστικός οργανισμός Detur δραστηριοποιείται στη Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία, Δανία και Αυστρία και για πρώτη φορά φέτος ξεκινά τα προγράμματά του προς την Κρήτη με δύο πτήσεις εβδομαδιαίως.

Όπως ανέφερε ο κ. Ogutgen στον κ. Σουλούνια, η εταιρεία δραστηριοποιείται εδώ και 24 χρόνια στο συγκεκριμένο τομέα, διακινώντας 250.000 άτομα από τη Σουηδική αγορά προς την Τουρκία, Αίγυπτο και Τυνησία.
Η Ρόδος πάντως έκανε καλή εντύπωση στην τουριστική έκθεση Greekland Panorama που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη.

Τώρα το ενδιαφέρον όλων εστιάζεται στην συμμετοχή στην τουριστική έκθεση ΙΤΒ που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο και αποτελεί βαρόμετρο για τον παγκόσμιο τουρισμό.

«Η παρουσία του νησιού μας θα είναι εντυπωσιακή και προσεγμένη. Είμαστε στη φάση της ετοιμασίας του περιπτέρου που θα στηθεί στην ΙΤΒ για την προβολή του νησιού μας», δήλωσε ο διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ κ. Χ. Παλογιαννίδης.

Δράσεις για την προσέλκυση τουριστών ετοιμάζει ο ΠΡΟΤΟΥΡ και στην τουριστική αγορά της Αυστρίας. Δεν αποκλείεται για τις δράσεις αυτές να υπάρξει και συνεργασία μεγάλων τουριστικών οργανισμών, όπως είπε ο κ. Παλογιαννίδης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου