Αθλητικά

Κλείνουν οι εγγραφές για τον αγώνα «Άγιος Σύλλας X-Country Race»

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου θα διοργανώσει την Κυριακή, αγώνα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος για όλους με την επωνυμία ‘’Άγιος Σύλλας X-Country Race 2018’’, στο Στάδιο «Ιωάννης Πρώτος».

Οι εγγραφές για όσους θέλουν να συμμετάσχουν «κλείνουν» αύριο λίγο μετά το μεσημέρι (14.00), ενώ οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης είναι οι εξής:

Κατηγορίες –Ηλικίες-Αποστάσεις:

ΑΝΔΡΩΝ- ΕΦΗΒΩΝ- ΠΑΙΔΩΝ 2002-2001-2000 & μεγαλύτεροι 5.800μ.

ΓΥΝΑΙΚΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2002-2001-2000 & μεγαλύτερες 4.650μ

Δικαίωμα Συμμετοχής: Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των σωματείων Στίβου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, αλλά και ανεξάρτητοι δρομείς, οργανωμένες ομάδες άθλησης, κοινωνικές ομάδες και σε όποιον-όποια θέλει να λάβει μέρος και είναι υγιείς. Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να δηλώσουν απεριόριστο αριθμό αθλητών και αθλητριών. Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ στο αγώνισμα της κατηγορίας τους. Στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννημένοι-ες από το 2000 και μεγαλύτεροι-ες. Στην κατηγορία Παίδων-Κορασίδων δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι γεννημένοι-νες το 2001 και 2002. 5. Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής (συνημμένη φόρμα) πρέπει να σταλούν με email μέχρι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:00, στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση technicaldirector.segasdod@gmail.com ή και να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΒΥΡΩΝΟΣ 1 ΜΕ ΚΟΔΡΙΓΚΤΩΝΟΣ προκειμένου να οριστικοποιηθεί και κοινοποιηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων.

Οι ανεξάρτητοι δρομείς και ομάδες μπορούν να εγγραφούν και να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΒΥΡΩΝΟΣ 1 ΜΕ ΚΟΔΡΙΓΚΤΩΝΟΣ, και ΜΕΧΡΙ 30’ πριν την έναρξη του αγώνα στην γραμματεία των αγώνων. Επίσης, οι αθλητές και οι αθλήτριες άλλων σωματείων εκτός της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ μπορούν να δηλώνονται αυτοπροσώπως με το δελτίο τους 30΄ πριν την έναρξη του αγώνα.

Η διαδρομή

Η διαδρομή ξεκινάει ακριβώς στον τερματισμό του σταδίου Ι. Πρώτος στον Άγιο Σύλλα με κατεύθυνση ανάποδα προς την φορά του σταδίου για 300μ και στην συνέχεια βγαίνοντας από το στάδιο με κατεύθυνση αριστερά ακολουθώντας το μονοπάτι περιμετρικά του σταδίου και βγαίνοντας από την κεντρική είσοδο με κατεύθυνση προς την μονή του Αγίου Σύλλα πίσω από τα γήπεδα του τέννις. Αυτό είναι το πρώτο σκέλος της διαδρομής που αποτελείται κυρίως από ταρτάν-άσφαλτο χώμα και πευκοβελόνες. Το δεύτερο σκέλος πραγματοποιείται σε μονοπάτι μέσα στο άλσος όπως δείχνει ο δεύτερος χάρτης. Η κατηγορία Ανδρών θα πραγματοποιήσει τρείς (3) στροφές και θα επιστρέψουν από την ίδια διαδρομή για να τερματίσουν. Οι κατηγορία Γυναικών θα πραγματοποιήσει δύο (2) στροφές και θα επιστρέψει για να τερματίσει. Θα υπάρχει σήμανση σε όλη την διαδρομή, βοηθητικό προσωπικό και κριτές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου