ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλεόβουλος: Διήμερο ρεπό, ένας στην πόρτα της εξόδου

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ

Ένα δι­ή­με­ρο άνευ υπο­χρε­ώ­σε­ων θα χα­ρούν σή­με­ρα και αύριο οι πο­δο­σφαι­ρι­στές του Κλε­ό­βου­λου.

Υπό φυ­σιο­λο­γι­κές συν­θή­κες, η μα­ταί­ω­ση του προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νου φι­λι­κού αγώνα με τον Φοίβο δεν θα απάλ­λασ­σε τους παί­κτες από τον κόπο μίας τε­λευ­ταί­ας προ­πό­νη­σης για την τρέ­χου­σα εβδο­μά­δα, ωστό­σο άλλη επι­λο­γή δεν έμει­νε στον τε­χνι­κό Δη­μή­τρη Δο­γιά­μα, ο οποί­ος προ­σβλή­θη­κε από ίωση της επο­χής, κρε­βα­τώ­θη­κε και χρειά­ζε­ται λίγο χρόνο για να αναρ­ρώ­σει.

Η μία χα­μέ­νη προ­πό­νη­ση προ­φα­νώς και δεν συ­νι­στά πρό­βλη­μα για τους Λίν­διους. Ο με­γά­λος πο­νο­κέ­φα­λος των ημε­ρών που αντι­με­τω­πί­ζουν, έχει να κάνει με τη δια­φαι­νό­με­νη απο­χώ­ρη­ση του Νίκου Δη­μη­τριά­δη.

Όπως ανα­φέ­ρουν οι πλη­ρο­φο­ρί­ες, η διοί­κη­ση του συλ­λό­γου δεν προ­τί­θε­ται να του συγ­χω­ρέ­σει τη συμ­με­το­χή του σε φι­λι­κό παι­χνί­δι άλλης ομά­δας, χωρίς η ίδια να λάβει γνώση και να συ­ναι­νέ­σει, πα­ρό­τι τη δε­δο­μέ­νη χρο­νι­κή πε­ρί­ο­δο η με­τεγ­γρα­φι­κή αγορά δεν προ­σφέ­ρει επι­λο­γές και η κά­λυ­ψη της θέ­σεις προ­φα­νώς και δεν μοιά­ζει με εύ­κο­λη υπό­θε­ση. Πα­ρό­λα αυτά, οι άν­θρω­ποι του συλ­λό­γου είναι απο­φα­σι­σμέ­νοι να εξα­ντλή­σουν κάθε δια­θέ­σι­μη δυ­να­τό­τη­τα.

Κατά τα άλλα, στις προ­πο­νή­σεις συ­νε­χί­ζει να συμ­με­τέ­χει το σύ­νο­λο των πο­δο­σφαι­ρι­στών, γε­γο­νός που δεν μπο­ρεί παρά να χα­ρο­ποιεί τον Δη­μή­τρη Δο­γιά­μα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.