Το μόλις λίγων ωρών βρέφος γεννήθηκε πρόωρα και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά και νοσηλεία του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Αερομεταφορά για ένα νεογέννητο από τη Ρόδο στο Ηράκλειο στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Το μόλις λίγων ωρών βρέφος γεννήθηκε πρόωρα και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά και νοσηλεία του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.
‘Αμεσα στήθηκε επιχείρηση διακομιδής για το νεογνό και με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, που στη συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.