Τοπικές Ειδήσεις

Τάκης Πότσος προς ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν ξεπλένεστε με τίποτα”

Σχόλιο Τάκη Πότσου:

Η απόφαση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ να άρει την εμπιστοσύνη της στη παράταξη του Καρίκη που συμμετέχει στη διοίκηση του Δήμου Ρόδου, επικαλούμενη αποφάσεις και πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα του Ροδιακού λαού, ήρθε πάνω στην ώρα, που ο ΣΥΡΙΖΑ απλώνει πανελλαδικά νέο δίχτυ εξαπάτησης, ετοιμάζει έναν νέο αισχρό εμπαιγμό των εργαζομένων για δήθεν φιλολαϊκή πολιτική και παρουσιάζει ως νέα εναλλακτική προοπτική για τη χώρα την επανεκλογή του!

Έχουν γράψει ιστορία ως κυβέρνηση της χώρας, που το σκίσιμο των δύο μνημονίων έγινε τρίτο και «καλύτερο». Έχουν γράψει όμως ήδη τη δική τους ιστορία και στο Δημοτικό Συμβούλιο με όλες τις κοινές αποφάσεις που πήραν και εφάρμοσαν με τη παράταξη της ΝΔ του κ. Καμπουράκη και τη παράταξη του κ. Καρίκη.

Ποιον κοροϊδεύουν;

Όσο κι αν προσπαθούν να ξεπλυθούν στην κολυμβρήθρα της ανεξαρτητοποίησης, όσο κι αν προσπαθούν να αρθρώσουν αντιπολιτευτικό λόγο, δεν θα μπορέσουν να σβήσουν τα σημάδια του δικού τους αντιλαϊκού οδοστρωτήρα που παρέδωσαν έτοιμο στη ΝΔ να συνεχίσει, γυρίζοντάς μας έναν αιώνα πίσω.

Δεν ξεπλένεστε με τίποτα.

Ρόδος 24 Ιουνίου 2021

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου