ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θολό» το τοπίο!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΖΕΦΥΡΟΣ 2012-13

Μετά τον Ιβί­σκο και ο Ζέ­φυ­ρος εν­δέ­χε­ται να μην συμ­με­τά­σχει στο νέο αν­δρι­κό πρω­τά­θλη­μα… Κι αυτό γιατί η πα­ρου­σία των «πρα­σί­νων» κρέ­με­ται στην κυ­ριο­λε­ξία σε μία κλω­στή. Τα προ­βλή­μα­τα που υπάρ­χουν είναι αρ­κε­τά και το τοπίο μοιά­ζει μάλ­λον εξαι­ρε­τι­κά θολό για την πα­ρου­σία της ομά­δας και την προ­σε­χή αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δο. Το τοπίο είναι θολό και στους «πρά­σι­νους» και τις επό­με­νες μέρες πρό­κει­ται να γίνει συ­νά­ντη­ση με τη διοί­κη­ση για να παρ­θούν οι ορι­στι­κές απο­φά­σεις. Όπως είναι γνω­στό ο Χρή­στος Μπί­λιας απο­τε­λεί πα­ρελ­θόν από τη θέση του προ­πο­νη­τή και φυ­σι­κά δεν θα είναι και πρό­ε­δρος, αφού θα συ­νε­χί­σει στην Ελ­πί­δα Πε­τα­λού­δων. Αυτή τη στιγ­μή το μέλ­λον του Ζέ­φυ­ρου κρέ­με­ται ου­σια­στι­κά σε μία κλω­στή και εφό­σον δεν κα­τέ­βει τη νέα χρο­νιά, θα είναι η δεύ­τε­ρη ομάδα της πόλης, μετά τον Ιβί­σκο που θα απέ­χει από τα επί­ση­μα πρω­τα­θλή­μα­τα της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δω­δε­κα­νή­σου.

Πι­θα­νο­λο­γεί­ται ότι ο Γιάν­νης Κο­ντός δεν θα ασχο­λη­θεί με τον Ζέ­φυ­ρο, οπότε- αν γίνει αυτό- θα πρέ­πει να βρε­θεί άμεσα η διά­δο­χη κα­τά­στα­ση. Προς το τέλος της εβδο­μά­δας πρό­κει­ται να παρ­θούν οι ορι­στι­κές απο­φά­σεις για το συ­νοι­κια­κό σω­μα­τείο, αφού θα υπάρ­ξει συ­νά­ντη­ση των πα­λιών διοι­κού­ντων για την επό­με­νη μέρα του συλ­λό­γου. Θα είναι πά­ντως κρίμα, ακόμη ένα σω­μα­τείο από την πόλη να μην δη­λώ­σει συμ­με­το­χής στο το­πι­κό αν­δρι­κό πρω­τά­θλη­μα. Θα πρέ­πει να ση­μειω­θεί ότι πριν από λίγο καιρό είχε συ­ζη­τη­θεί έντο­να το σε­νά­ριο να συγ­χω­νευ­θεί ο Α.Σ.Κ. Ιβί­σκος με τον Ζέ­φυ­ρο και να δη­μιουρ­γη­θεί μία δυ­να­τή ομάδα στη Ρόδο. Τε­λι­κά το «φλερτ» δεν οδή­γη­σε στο γάμο, ο Ιβί­σκος δεν θα πα­ρου­σια­στεί την προ­σε­χή χρο­νιά, ενώ το μέλ­λον του Ζέ­φυ­ρου μοιά­ζει αβέ­βαιο του­λά­χι­στον για φέτος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.