Ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο για τους αγώνες μπαράζ, που οδηγούν στον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής και στους οποίους θα πάρει μέρος και η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου Α.Ε. Δικαίου. Στην Τ.Ε. Χίου, «αγκαλιά» με τον τίτλο στο ανδρικό πρωτάθλημα είναι ο Φ.Ο. Βροντάδου και ο Ηρακλής Ικαρίας στην Τ.Ε. Σάμου. Ο Φ.Ο.Β. κέρδισε προχθες το βράδυ με 70-69 τον Όμηρο Χίου, έκανε το 3-2 στις νίκες και θέλει μία ακόμη για να κατακτήσει τον τίτλο και να διατηρήσει τα σκήπτρα του. Ο επόμενος τελικός θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (20:00) στα Καμπόχωρα και εφόσον ο Φ.Ο.Β. κερδίσει θα πάρει τον τίτλο, ενώ αν επικρατήσει ο Όμηρος θα κάνει το 3 στα 3 και θα διεξαχθεί ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα του Φ.Ο.Β.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 24-18, 48-33(ημ.), 58-54, 70-69
Φ.Ο. ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ (Αμέντας) Ρόκας 19(2),Λαμπρινούδης 14(2), Λεγάτος 20(4), Πνευματικούδης, Πατελίδας 4, Γιαννακός 2, Παρμενίδης, Μυτιληνού 2, Λεωδης, Γεωργιάδης 9(1), Κουντουριάδης
ΟΜΗΡΟΣ ΧΙΟΥ (Μπόλιας) Ζυγούρας 5(1), Μοσχούρης, Τσιριγώτης 9, Σιμιτσάκης 3, Φεγκουδακης 11(1), Χατζηλάμπρου Μ. Ανδρεάδης, Μακρίδης 6, Χατζηλάμπρου Ε. 15(3), Κανελλόπουλος 3(1), Χαμέτης 15, Μιχαλιός 2
ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ
Μετά την απόσυρση της Α.Ε. Καρλοβάσου από τον πέμπτο αγώνα με τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα ανδρών, οι τελικοί είναι Ικαριακή υπόθεση. Στους τελικούς θα αναμετρηθούν ο Ίκαρος και ο Ηρακλής, με το πλεονέκτημα υπέρ του Ηρακλή που έχει δυο νίκες από την κανονική περίοδο και με μια ακόμα θα στεφτεί πρωταθλητής για το 2018-2019 ενώ ο Ίκαρος θέλεις τρεις νίκες για να πάρει το πρωτάθλημα.
*Όπως είναι γνωστό, οι δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει ήδη τον τίτλο είναι η Α.Ε. Δικαίου (Τ.Ε. Δωδεκανήσου) και ο Παπάδος Γέρας (Τ.Ε. Λέσβου), ενώ στις Κυκλάδες μεγάλο φαβορί είναι τα Φανάρια Νάξου.
*Στην Ε.Σ.Κ.Κ. Κυκλάδων το προσεχές Σάββατο θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός ανάμεσα στον Α.Ο. Ερμούπολης και τα Φανάρια Νάξου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ