Το διήγημα θα πρέπει να είναι μέγιστου μεγέθους 120 λέξεων.
Ολα τα διηγήματα θα αναρτηθούν στο φεστιβάλ γεύσης σε σημεία όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να τα διαβάσουν και να τα απολαύσουν. Ο κάθε ένας επισκέπτης θα σημειώνει επί τόπου όποια ιστορία ή ιστορίες του άρεσαν πιο πολύ.
Ετσι οι τρεις ιστορίες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες προτιμήσεις, θα δημοσιευτούν στην επόμενη έκδοση του λογοτεχνικού περιοδικού Λωτός. Ο πρώτος θα κερδίσει και ένα αντίτυπο του βιβλίου “Μακριά μυρωδιά” των Γιώργου Τρουμούχη και Κώστα Καψανάκη.
Παρακαλούμε τις συμμετοχές σας να τις αποστείλετε με μήνυμα στη σελίδα της ομάδας μας book IN…
https://www.facebook.com/bookinrhodes
Το φεστιβάλ γεύσης παραδοσιακών προϊόντων θα γίνει στο Θέρμαι, με τη συνδιοργάνωση του λογοτεχνικού περιοδικού Λωτός και του οδηγού εστίασης – διασκέδασης Foodme.
































Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.