Τοπικές Ειδήσεις

Β. Υψηλάντης: Τρία νέα κέντρα εμβολιασμού στη Ρόδο

Σε συνέχεια παρέμβασης του κ. Βασίλη Υψηλάντη, σχετικά με τη δυσλειτουργία στους εμβολιασμούς στη Ρόδο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ιδίου, ανοίγουν τρία νέα κέντρα εμβολιασμού στη Ρόδο. Πιο συγκεκριμένα από την Λαμπρή Τετάρτη 5/5/2021, δύο κέντρα για τα εμβόλια Pfizer και ένα για τα εμβόλια johnson & johnson.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του κ. Βασ. Υψηλάντη νωρίτερα, σχετικά με την παρέμβασή του:

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης είχε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους σχετικά με τη δυσλειτουργία στους εμβολιασμούς στη Ρόδο και στις πλατφόρμες που ανοίγουν.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου συζήτησε διεξοδικά τα τεράστια προβλήματα που προέκυψαν στη Ρόδο, έναν από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς στη χώρα.

Η έλλειψη ατόμων που θα συνδράμει ουσιαστικά, στους εμβολιασμούς στην Ρόδο, αποτελεί το βασικότερο πρόβλημα που αναζητεί επίμονα λύση το Υπουργείο Υγείας.

Προς αυτήν την κατεύθυνση ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης απευθύνει έκκληση προς τους υγειονομικούς φορείς της Ρόδου καθώς επίσης και της τοπικής αυτοδιοίκησης για να βοηθήσουν.

Ήδη συντονισμένες προσπάθειες για να ξεπεραστεί το πρόβλημα έχει αναλάβει και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου Γρηγόριος Ρουμάνης όπως διαβεβαίωσε τον βουλευτή Δωδεκανήσου.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η επιχείρηση «ελευθερία» στη Ρόδο πρέπει να επιταχυνθεί και τούτο θα επιτευχθεί μόνον με την ενεργοποίηση όλων των τοπικών δυνάμεων και τον άμεσο εντοπισμό ανθρώπων που θα συνδράμουν στο έργο αυτό, κάτι που με επιτυχία γίνεται ήδη σε άλλες περιοχές της χώρας.»

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου