Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη του Προέδρου του Φυτωρίου στα σφαγεία της Δ.Κ. Έμπωνας

Τα σφαγεία της Δ.Κ. Έμπωνας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπαριανάκης την Μ. Τρίτη 23/4/2019 τα οποία λειτουργούν με ευθύνη του Περιφερειακού Φυτωρίου σε συνεργασία με την Δ/νση του Πρωτογενή τομέα του Δήμου Ρόδου ,Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Πόκκια., τον Δ/ντη της Κτηνιατρικής κ. Ηλία Οικονομίδη και τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Έμπωνας κ. Καρναβά.

Η λειτουργία του σφαγείου κρίθηκε αναγκαία με σκοπό να εξυπηρετήσει τους κτηνοτρόφους των περιοχών της Νοτιοδυτικής πλευράς του νησιού ώστε να μην μετακινούν τα ζώα τους στο κεντρικό σφαγείο της Ρόδου.

Όλα λειτουργούν άψογα με την επίβλεψη του Γεωπόνου ΤΕ κ. Γ. Μανιώτη υπάλληλου του Πρωτογενή τομέα του Δήμου Ρόδου. Σύμφωνα με τα τωρινά στοιχεία οι φετινές σφαγές φαίνεται να είναι μειωμένες σε σχέση με πέρυσι λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών του χειμώνα. Πάντως αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1500 σφάγια.

Ο Πρόεδρος του Φυτωρίου κ. Μπαριανάκης εύχεται σε όλο το καταναλωτικό κοινό Καλή Ανάσταση με υγεία και ευτυχία.

Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Μπαριανάκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου