ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απαγορευτικό απόπλου λόγω των ισχυρών ανέμων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Δεμένα πλοία στα λιμάνια

Προ­βλή­μα­τα έχουν δη­μιουρ­γη­θεί στις ακτο­πλοϊ­κές συ­γκοι­νω­νί­ες λόγω ισχυ­ρών ανέ­μων που πνέ­ουν σε πολ­λές θα­λάσ­σιες πε­ριο­χές και σύμ­φω­να με την ΕΜΥ φθά­νουν πρό­σκαι­ρα στο Αι­γαίο τα 9 μπο­φόρ.

Από το λι­μά­νι του Πει­ραιά δεν εκτε­λέ­στη­καν τα πρω­ϊ­νά δρο­μο­λό­για των πλοί­ων για τις Κυ­κλά­δες, ενώ κα­νο­νι­κά διε­ξά­γο­νται τα δρο­μο­λό­για στον Αρ­γο­σα­ρω­νι­κό.

Επί­σης, από τη Ρα­φή­να δεν εκτε­λού­νται τα δρο­μο­λό­για για τις Κυ­κλά­δες και από το Λαύ­ριο δεν θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί το δρο­μο­λό­γιο super jet για Κέα.

Οι επι­βά­τες που πρό­κει­ται σή­με­ρα να τα­ξι­δέ­ψουν καλό είναι πριν την ανα­χώ­ρη­σή τους να επι­κοι­νω­νούν με τα κατά τό­πους λι­με­ναρ­χεία και του­ρι­στι­κά πρα­κτο­ρεία για αλ­λα­γές η τρο­πο­ποι­ή­σεις που μπο­ρεί να υπάρ­ξουν στα δρο­μο­λό­για λόγω των δυ­σμε­νών και­ρι­κών συν­θη­κών.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.