Μία από τις δυσκολότερες εκτός έδρας αναμετρήσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, καλείται να δώσει σήμερα στις 15:30 ο Διαγόρας Βατίου, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Καλυθιών από τον τοπικό Απόλλωνα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.
Το συγκρότημα του Γιάννη Καμπούρη βρίσκεται στην 12η θέση του πίνακα, έχοντας 20 βαθμούς στη συλλογή του ( με ένα παιχνίδι λιγότερο), γι’ αυτό και θέλει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά.
Με αφορμή την σημερινή αναμέτρηση η «δσπορ» επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό των Βατενών που δήλωσε τα ακόλουθα:
« Είναι δύσκολο το παιχνίδι, καθώς ο Απόλλωνας Καλυθιών διαθέτει πολύ καλή ομάδα.
Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ό,τι κι αν καταφέρουμε να πάρουμε από την αναμέτρηση, θα είναι θετικό για την ομάδα μας».
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία του συλλόγου για το σημερινό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με ένα χαλαρό σε ρυθμό πρόγραμμα, επικεντρωμένο σε ασκήσεις τακτικής, καθώς η προπόνηση της Πέμπτης ακυρώθηκε έπειτα από απόφαση του Γιάννη Καμπούρη λόγω της κακοκαιρίας.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον τιμωρημένο Άρη Παναγιωτόπουλο, τον τραυματία Γιώργο Θεοδώρου που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πέλμα και τον Βασίλη Ζερβό που βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ