Ειδήσεις

Γ. Παππάς: «Κανείς δεν εχει το δικαίωμα να υβρίζει χωρίς αποδείξεις τα στελέχη του Λιμενικού»

Οι λιμενικοί της πρώτης γραμμής του Ανατολικού Αιγαίου, αποδεδειγμένα φυλούν Θερμοπύλες και ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να τσαλαπατά την αξιοπρέπεια τους, στηριζόμενος σε ανυπόστατες καταγγελίες που σκοπό έχουν μόνο και μόνο να βλάψουν την πατρίδα μας.

Τα παιδιά αυτά είναι πολύ πιο φιλάνθρωποι και μεγαλόψυχοι από τους υποτιθέμενους επιτηρητές των ανθρωπινων αξιών -του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού- κάτι που εμπράκτως αποδεικνύουν, καθημερινά με το έργο τους.
Ως νησιώτης εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στα άξια στελέχη της ελληνικής ακτοφυλακής και τους λιμενικούς του Ανατολικού Αιγαίου και όλου του Λιμενικού σώματος, που με κίνδυνο της ζωής τους καθημερινά παλεύουν, υπό αντίξοες συνθήκες σε έναν ακήρυχτο και άνισο πόλεμο.

Όσο για τους επικριτές τους και τις αντιπολιτευτικές δυνάμεις που τυλίγονται με το μανδύα του «ανθρωπισμού», ο ρόλος τους είναι πασιφανής, όπως και το γεγονός ότι πλήττουν τους ήρωες μας και τη χώρα, με μοναδικό στόχο να κάνουν κακό στην κυβέρνηση. Αυτοί είναι που πρέπει κάποτε να καταλάβουν, ότι με αυτές τις «μεθόδους» κάνουν κακό ΜΟΝΟ στην χώρα μας.

Η κοινωνία αναγνωρίζει την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης να βάλει σε τάξη το μεταναστευτικό πρόβλημα, όπως και το γεγονός ότι είναι η μοναδική κυβέρνηση που ασχολείται ουσιαστικά και με πλάνο για το συγκεκριμένο ζήτημα, προσπαθώντας να «μαζέψει» την απραξία των υπολοίπων όλα τα προηγούμενα χρόνια, εφαρμόζοντας τις διεθνείς συνθήκες που έχουν υπογράφει.
Οι προηγούμενες κυβερνήσεις -κατά τα φαινόμενα-, ενεργούσαν υπό τον φόβο της κριτικής των δήθεν ανθρωπιστών και άφησαν την Ελλάδα να έρθει σε αυτή την κατάσταση.
Δυστυχώς για όλους εκείνους δεν θα τους περάσει, η Ελλάδα στο τέλος θα νικήσει, γιατί οι Έλληνες πάντα είναι Νικητές!!!

Παππας Κ. Ιωάννης
τ. βουλευτής Ν.Δ.
Οικονομολόγος
Μελος Πολιτικής επιτροπής Ν.Δ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου