Ειδήσεις

Διαγωνισμός Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΔΣΡ τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος

Η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου διοργανώνει διαγωνισμό παραγωγής τηλεοπτικής διαφήμισης (κοινωνικού μηνύματος) για μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δωδεκανήσου, με αντικείμενο το ζήτημα της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας και των τοπικών φορέων για το σεβασμό των δικαιωμάτων των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες με έμφαση στο πρακτικό θέμα της προσβασιμότητας των Α.Μ.Ε.Α. στην πόλη, στο χωριό και στην ύπαιθρο και με τίτλο «ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».
Οι φάκελοι της υποψηφιότητας θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους έως και την 31η Μαρτίου 2016 και ώρα 14:00 μ.μ., στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου στην οδό 25ης Μαρτίου 9, 1ο όροφο, τηλ. 2241020413 και email: info@dsrnet.gr, σε εργάσιμες ημέρες και ώρες, με την ένδειξη «Συμμετοχή στον Διαγωνισμό τηλεοπτικής διαφήμισης (κοινωνικού μηνύματος) της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Δ.Σ.Ρ.».
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό μπορούν να απευθύνονται για περαιτέρω πληροφορίες, στο email της Επιτροπής στη διεύθυνση dsrhumanrights@gmail.com
Όλα τα διαγωνιζόμενα βίντεο, τρία εκ των οποίων θα βραβευθούν, θα προβληθούν δημόσια στη Ρόδο, σε χρόνο που θα ανακοινωθεί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου