ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Την 22-07-2024 συ­νε­λή­φθη­σαν στη Ρόδο · Πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Αρ­χαγ­γέ­λου, 19χρο­νος αλ­λο­δα­πός και 24χρο­νος ημε­δα­πός, γιατί βρέ­θη­κε στην κα­το­χή τους και κα­τα­σχέ­θη­κε μι­κρο­πο­σό­τη­τα κο­κα­ΐ­νης. · Βρα­δι­νές ώρες, από πε­ρι­πο­λού­ντες αστυ­νο­μι­κούς της Ο.Π.Κ.Ε., 24χρο­νος ημε­δα­πός γιατί βρέ­θη­καν στην κα­το­χή του και κα­τα­σχέ­θη­καν 4,7 γραμμ. ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης.

Την 22-07-2024 το βράδυ συ­νε­λή­φθη στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Ρόδου, 46χρο­νος ημε­δα­πός ο οποί­ος λει­τουρ­γού­σε κα­τά­στη­μα υγειο­νο­μι­κού εν­δια­φέ­ρο­ντος ανα­πα­ρά­γο­ντας μου­σι­κή πάνω από τα επι­τρε­πό­με­να όρια ήχου.

Την 22-07-2024 το βράδυ συ­νε­λή­φθη από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Δια­χεί­ρι­σης Με­τα­νά­στευ­σης Κω, 55χρο­νος αλ­λο­δα­πός ο οποί­ος διέ­με­νε πα­ρά­νο­μα στη χώρα μας. Σε βάρος του κι­νή­θη­κε η δια­δι­κα­σία επι­στρο­φής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.