Πολιτιστικά

Τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ΄ τάξης του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε, η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Η τελετή της αποφοίτησης των μαθητών πραγματοποιήθηκε στη Νέα Πτέρυγα Νέα Πτέρυγα Νεστορίδειου Μελάθρου, οδός Π & Ι Νεστορίδη (πρώην Κω) με παρουσία των καθηγητών και των γονέων. Οι μαθήτριες και οι μαθητές παρέλαβαν το απολυτήριο της αποφοίτησής τους. Ύστερα από δώδεκα και πλέον χρόνια σχολείου, άφησαν πίσω τους τις τάξεις τους, τους συμμαθητές τους και έβαλαν ρότα προς νέους προορισμούς. Με χαρά ανάμεικτη με συγκίνηση θα θυμούνται αυτή την ημέρα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι μαθητές μοιράστηκαν μαζί με τους καθηγητές και τους γονείς τους στιγμές από την όλη σχολική τους πορεία.

 

Την παρουσίαση της βραδιάς έκαναν με επιτυχία η μαθήτρια Θαρρεινή Πολωνιατάκη και ο μαθητής Γιώργος Κοντός. Οι καθηγητές που δίδαξαν τους μαθητές και τις μαθήτριες, έδωσαν με τη σειρά τους τις ευχές και συμβουλές τους. Ο κ. Σταύρος Πρωτογεράκης,

 

Συντονιστής του προγράμματος της Γ΄ τάξης του Λυκείου ευχήθηκε στους τελειόφοιτους επιτυχία στη συνέχιση των σπουδών τους και στις επαγγελματικές δραστηριότητες και ευτυχία στην προσωπική τους ζωή. Η τελετή συνεχίστηκε με την προβολή βίντεο από στιγμές των μαθητών κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους η οποία συγκίνησε τους γονείς. Η βραδιά συνεχίστηκε με δεξίωση που παρέθεσε στον εξωτερικό χώρο του Νεστοριδείου Μελάθρου η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

 

Ευχόμαστε από καρδιάς στους νεαρούς αποφοίτους του σχολείου μας καλές σπουδές, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στη ζωή τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου