ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορωνοϊός 23.4.2022: 70 νέα κρούσματα στην Π.Ε. Ρόδου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID-19

Σε τε­τρα­ψή­φιο αριθ­μό κι­νού­νται σή­με­ρα τα κρού­σμα­τα του κο­ρο­ναϊ­ού στην Ελ­λά­δα με τις μο­λύν­σεις να ξε­περ­νούν τις 4.000.

Συ­γκε­κρι­μέ­να, ο ΕΟΔΥ ανα­κοί­νω­σε 4.175 νέες επι­βε­βαιω­μέ­νες μο­λύν­σεις από τον φο­νι­κό ιό.

Για ακόμα μια μέρα, η Ατ­τι­κή κα­τα­κτά την αρ­νη­τι­κή πρω­τιά των κρου­σμά­των, με τη Θεσ­σα­λο­νί­κη να ακο­λου­θεί… από κοντά, τη στιγ­μή που αρ­κε­τές ακόμα πε­ριο­χές προ­κα­λούν έντο­νη ανη­συ­χία.

Από το σύ­νο­λο των κρου­σμά­των τα 1.513 εντο­πί­στη­καν στην Ατ­τι­κή, τα 488 στη Θεσ­σα­λο­νί­κη.

Όσον αφορά στην κα­τα­νο­μή των κρου­σμά­των στην Ατ­τι­κή, από τα 1.513 κρού­σμα­τα του Λε­κα­νο­πε­δί­ου, τα 482 κα­τα­γρά­φο­νται στον Κε­ντρι­κό Τομέα Αθη­νών.

Τέλος, 76 κρού­σμα­τα βρί­σκο­νται υπό διε­ρεύ­νη­ση.

#Κορωνοϊός#Ρόδος#ΕΟΔΥ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.