ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ρόδος για τη Ζωή – Rhodes for Life: Παραδόθηκε στο Γ. Ν. Ρόδου το ρινολαρυγγοσκόπιο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Νοσοκομείο
Μέγεθος γραμμάτων

Σή­με­ρα πα­ρα­δό­θη­κε το ρι­νο­λα­ρυγ­γο­σκό­πιο στο Γε­νι­κό Νο­σο­κο­μείο της Ρόδου το οποίο θα διευ­κο­λύ­νει το έργο των για­τρών μας και θα πε­ριο­ρί­σει ση­μα­ντι­κά την τα­λαι­πω­ρία των ασθε­νών οι οποί­οι μέχρι σή­με­ρα λόγω έλ­λει­ψης του για αρ­κε­τά πε­ρι­στα­τι­κά με­τα­βαί­νουν στην Αθήνα ή θα πρέ­πει να υπο­βλη­θούν σε ολική αναι­σθη­σία, τρα­χειο­το­μή κλπ.

Ενα με­γά­λο ευ­χα­ρι­στώ στους χι­λιά­δες υπο­στη­ρι­κτές της πρω­το­βου­λί­ας “Η Ρόδος για τη Ζωή” η οποία και φέτος για έκτη χρο­νιά θα δώσει το παρόν την 1η Νο­εμ­βρί­ου 2015.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.