ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Queen of Ukrania στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Καλλιστεία

Τα καλ­λι­στεία της Ουκρα­νίας θα γίνουν στη Ρόδο. Πρό­κει­ται για μια αξιέ­παινη πρω­το­βου­λία του ΕΟΤ και της Ένωσης Ξενο­δό­χων Ρόδου με την υπο­στή­ριξη του γρα­φείου ΕΟΤ Ρωσίας, Ουκρα­νίας και ΚΑΚ.

Οι 18 Ουκρα­νές καλ­λο­νές , έχουν ήδη αρχίσει το πρό­γραμμά τους, με φωτο­γρα­φή­σεις και όλα αυτά τα γνωστά και φυσικά σε κάθε τους βήμα και εμφά­νιση, έχουν απο­κτή­σει φανα­τικό κοινό!

Είναι δε αξιο­ση­μεί­ωτο το γεγονός ότι η διορ­γά­νωση συγκε­ντρώ­νει πολύ μεγάλο ενδια­φέ­ρον από τα ουκρα­νικά media που έχουν κυριο­λε­κτικά εκστρα­τεύ­σει στη Ρόδο και η όλη διορ­γά­νωση παίρνει μεγάλη δημο­σιό­τητα, λόγω και της αντί­θε­σης με τις σοβαρές εξε­λί­ξεις που ταλα­νί­ζουν τη χώρα.

Για την ιστορία να πούμε ότι πέρυσι ήρθαν στην Ελλάδα περίπου 210.000 Ουκρα­νοί του­ρί­στες, υψηλού εισο­δη­μα­τι­κού επι­πέ­δου, εκ των οποίων περίπου 80.000 επέ­λε­ξαν τη Ρόδο.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. ΜΑΡΙΑ

    Να και μια σοβαρή είδηση!!!