Ειδήσεις

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της κ. Ευαγγελίας (Λίνας) Παπατσή με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

Ρόδος, 23 Απριλίου 2014

Δελτίο Τύπου
Θέμα : Ανακοίνωση Υποψηφιότητας της Πρόεδρου του ΚΕΚ Γ Γεννηματάς κα. Παπατσή (Λίνας) Ευαγγελίας με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα της οικονομολόγου , εντεταλμένη περιφερειακής συμβούλου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και Πρόεδρου του ΚΕΚ Γ Γεννηματάς κα. Παπατσή (Λίνας) Ευαγγελίας με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» του Γιάννη Μαχαιρίδη
Η Δήλωση της κα. Παπατσή :
«Η συμμετοχή μου σ’ αυτές τις εκλογές με την παράταξη «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ- ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» και τον Γιάννη Μαχαιρίδη έχει διττή υπόσταση. Από τη μία ως εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος και μέλος της παρούσης Περιφερειακής Αρχής συμμετέχω ενεργά στο αξιόλογο έργο που επιτελείται και στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται σε μια πραγματική δύσκολη συγκυρία προκειμένου να υλοποιηθούν έργα και δράσεις που στόχο έχουν να διευκολύνουν και να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των νησιωτών μας.
Από την άλλη ως Πρόεδρος του ΚΕΚ “Γ. Γεννηματάς” καλούμαι να υπερασπιστώ τον τιτάνιο αγώνα που δώσαμε μαζί με τους συνεργάτες μου προκειμένου να συντελέσουμε στην κατάρτιση ενός πολύ μεγάλου αριθμού ανέργων, εργαζομένων και επαγγελματιών, στην ένταξή τους στη νέα εποχή και στις νέες τεχνολογίες, στον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων, ώστε να τους δώσουμε τα εφόδια να αντιμετωπίσουν τις συνεχώς αυξανόμενες συνθήκες της επόμενης μέρας. Η τεράστια συμμετοχή στα τμήματα που δημιουργήσαμε καθώς και το γεγονός ότι διαπιστώσαμε επισκεπτόμενοι τις τοπικές επιχειρήσεις ότι τα σεμινάρια μας πραγματικά έπιασαν τόπο, μου δημιουργεί ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να προασπίσω το αποτέλεσμα αυτής της συντονισμένης ομαδικής δουλειάς και να διεκδικήσω ακόμα περισσότερα για τους συμπολίτες μας. »
Με εκτίμηση
Παπατσή (Λίνα) Ευαγγελία
υπ. Περιφερειακή Σύμβουλος
«Νότιο Αιγαίο, Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου