ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δημοπρατούνται από την Περιφέρεια τρία έργα ενίσχυσης της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Καλύμνου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ

Με στόχο την ανα­βάθ­μι­ση της ασφά­λειας στο οδικό δί­κτυο της Κα­λύ­μνου, η Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου προ­κη­ρύσ­σει τρία ακόμη έργα, συ­νο­λι­κού προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού 223.040,02 ευρώ, που εντάσ­σο­νται στον γε­νι­κό­τε­ρο προ­γραμ­μα­τι­σμό για πα­ρεμ­βά­σεις βελ­τί­ω­σης του οδι­κού δι­κτύ­ου στα νησιά Κυ­κλά­δων και Δω­δε­κα­νή­σου, τομέα στον οποί­ον η Πε­ρι­φε­ρεια­κή Αρχή δίνει ιδιαί­τε­ρη έμ­φα­ση και δια­θέ­τει με­γά­λο μέρος των πόρων της.

 

Η Οι­κο­νο­μι­κή Επι­τρο­πή της Πε­ρι­φέ­ρειας που συ­νε­δρί­α­σε την Πα­ρα­σκευή 19 Φε­βρουα­ρί­ου 2021 με τη­λε­διά­σκε­ψη, υπό την προ­ε­δρία του Πε­ρι­φε­ρειάρ­χη Γιώρ­γου Χα­τζη­μάρ­κου, ενέ­κρι­νε τις με­λέ­τες, τους όρους δη­μο­πρά­τη­σης και τον ορι­σμό επι­τρο­πής συ­νο­πτι­κού δια­γω­νι­σμού για τα έργα:

 

– «Άρση κα­τα­πτώ­σε­ων και το­πο­θέ­τη­ση στη­θαί­ων ασφα­λεί­ας σε τμήμα της επαρ­χια­κής οδού Αρ­γι­νώ­ντα – Σκα­λιά νήσου Κα­λύ­μνου», συ­νο­λι­κού προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού 74.390,01 ευρώ

– «Το­πο­θέ­τη­ση στη­θαί­ων ασφα­λεί­ας στη θέση Κακιά Σκάλα ν. Κα­λύ­μνου», συ­νο­λι­κού προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού 74.300,01 ευρώ

– «Βελ­τί­ω­ση ασφα­λεί­ας τμή­μα­τος επαρ­χια­κής οδού Πόθια – Βαθύ ν. Κα­λύ­μνου», συ­νο­λι­κού προ­ϋ­πο­λο­γι­σμού 74.350,00 ευρώ.

Τα τρία έργα θα δη­μο­πρα­τη­θούν από την Διεύ­θυν­ση Τε­χνι­κών Έργων Δω­δε­κα­νή­σου και χρη­μα­το-δο­τού­νται από το Πρό­γραμ­μα Δη­μο­σί­ων Επεν­δύ­σε­ων (ΠΔΕ) της Πε­ρι­φέ­ρειας Νο­τί­ου Αι­γαί­ου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.