Την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο, συνέχισαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, η οποία πλέον μπήκε στην τελική της ευθεία.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο», παρά την έντονη κακοκαιρία που επικρατούσε στο νησί μας, με τον Θανάση Τερζή και τους συνεργάτες του να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και ταχύτητες, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Το παιχνίδι είναι αποφασιστικής σημασίας για τους «τοξοβόλους» προκειμένου να μην πλέξουν σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή τους, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο, γι’ αυτό και ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει από τους αθλητές, μεγάλη συγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχία και πάθος από το πρώτο λεπτό, έτσι ώστε να μην δώσουν το δικαίωμα στην Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου να ελπίσει στο θετικό αποτέλεσμα.
Η προετοιμασία των «τοξοβόλων» θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου στο «Οικονομίδειο» με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης για τους ποδοσφαιριστές.
Ως γνωστόν ο μοναδικός αθλητής που δεν υπολογίζεται από τον Θανάση Τερζή είναι ο Κώστας Τσούπρος, καθώς ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι τιμωρημένος αφού αποβλήθηκε στο εκτός έδρας ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Εθνικό Πειραιώς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ