Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Ο Στεφανάκης ομιλητής στο 20ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής

Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ, ενημέρωσε ότι ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Θεοδόσης Στεφανάκης θα είναι ομιλητής στο 20ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής που θα διεξαχθεί από τις 24 έως και τις 26 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στο 20ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής με τίτλο: ‘’Σύγχρονα και Εναλλακτικά Μοντέλα Ανάπτυξης της Αθλητικής Βιομηχανίας’’, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στο “Mediterranean Palace”, στο διάστημα από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου και έχει τίτλο: ‘’Σύγχρονα και Εναλλακτικά Μοντέλα Ανάπτυξης της Αθλητικής Βιομηχανίας’’ θα συμμετάσχει ως ομιλητής ο αντιπρόεδρος της Ένωσης μας κ. Θεοδόσης Στεφανάκης με θέμα: ‘’Βασικές Έννοιες για την Οικονομική Διαχείριση των Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων’’.
Η εκπροσώπηση της ΕΠΣΔ σε ένα σημαντικό αθλητικό και επιστημονικό συνέδριο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή.
Συνδιοργανωτές του Συνεδρίου είναι το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και το Εργαστήριο Διοίκησης Αθλητισμού Τουρισμού και Αναψυχής του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ.
Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού & Αναψυχής ανοίγει τις πύλες της (24-26 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη) με πάνω 300 σύνεδρους από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.
Στις τρεις μέρες του συνεδρίου εκπρόσωποι του αθλητισμού από όλους τους χώρους, καθηγητές Πανεπιστημίων, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα περάσουν από τις “στρογγυλές τράπεζες” του συνεδρίου εμπλουτίζοντας την συγκεκριμένη θεματολογία με μοναδικό στόχο και σκοπό την ανάδειξη των νέων διεθνών δεδομένων για την οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού.
Το Συνέδριο αναμένεται να το παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός επιστημόνων, καθηγητών φυσικής αγωγής, επαγγελματιών, στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων δομών που συνδέονται με την οργάνωση και διοίκηση της άσκησης της αθλητικής αναψυχής και του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα με στόχο να συνεισφέρει στην τοπική και περιφερειακή αθλητική ανάπτυξη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου