Αθλητικά

Αγώνας ομαδικού διάθλου στην Κω

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω με την υποστήριξη των Κώων Δρομέων διοργανώνει ομαδικό ορεινό δίαθλο στην πανέμορφη τοποθεσία του δάσους της Τσουκαλαριάς.
Η διοργάνωση του αγώνα αποσκοπεί στην ανάδειξη του αθλήματος, στην προβολή του φυσικού κάλλους του νησιού και στην καλλιέργεια του μαζικού αθλητισμού.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 9/2/20 και ώρα 12:00 με εκκίνηση από την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής και μία κυκλική διαδρομή 6 χλμ με τεχνικά μονοπάτια και δασικούς δρόμους για τους ποδηλάτες και τους δρομείς. Οι ποδηλάτες θα καλύψουν δύο φορές την διαδρομή με ζώνη αλλαγής έξω από την εκκλησία και οι δρομείς μία φορά.
Ο αγώνας είναι ομαδικός, δεν αφορά μεμονωμένους αθλητές, που αυτό σημαίνει ότι οι εγγραφές θα γίνονται δηλώνοντας στο email:
ονοματεπώνυμα αθλητών
έτος γέννησης
ονομασία ομάδας
Κόστος συμμετοχής 5€ ανά αθλητή και οι παροχές της διοργάνωσης αφορούν τροφοδοσία πριν και μετά τον αγώνα, υδροδοσία στην ζώνη αλλαγής.
Η ζώνη αλλαγής θα βρίσκεται πλησίον της εκκλησίας, όπως και η εκκίνηση και ο τερματισμός. Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον μία ώρα πριν στην τοποθεσία για παραλαβή αριθμών, τεχνικό έλεγχο και οδηγίες.
10:30 Άνοιγμα ζώνης αλλαγής, τακτοποίηση ποδηλάτων, παραλαβή αριθμών, τεχνικός έλεγχος, ζέσταμα.
11:30 κλείσιμο ζώνης αλλαγής, τεχνικές οδηγίες.
12:00 εκκίνηση αγώνα
2×6 χλμ ποδηλατικοί γύροι.
1×6 χλμ δρομικός γύρος.
Εκτός των τεχνικών οδηγιών που θα δοθούν, όποιος αθλητής απορρίψει σκουπίδια κατά την διάρκεια προετοιμασίας και του αγώνα , θα αποβληθεί και η ομάδα του θα ακυρωθεί.
Απονομές θα γίνουν στις τρεις πρώτες ομάδες σε γενική κατάταξη.
Εγγραφές, πληροφορίες στο email: info@koscyclingclub.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου