Ρεπορτάζ

Η “Συμμαχία” ανακοινώνει υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους

Όλα είναι έτοιμα στη παράταξη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου- Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών» για τη ανακοίνωση υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, που σύμφωνα με πληροφορίες της «δ», αναμένεται –εκτός απροόπτου- να ξεκινήσει από σήμερα.
Όπως είχε προαναγγείλει με συνέντευξή του στη «δ» ο επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός, θα ξεκινήσει η διαδικασία της ανακοίνωσης υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, καθώς το ψηφοδέλτιο βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσής του.
Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στη συνέντευξή του, “το ψηφοδέλτιό μας είναι σχεδόν έτοιμο και κριτήριό μας είναι η αυτοτέλεια και η ανεξαρτησία της παράταξής μας. Από την αρχή είχαμε ξεκαθαρίσει ότι το ψηφοδέλτιό μας θα είναι ανεξάρτητο και θα το διαπιστώσετε κατά την παρουσίαση των υποψηφίων μας που θα γίνει σταδιακά ξεκινώντας μέσα στο επόμενο διάστημα. Η παράταξή μας κινείται στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο απ΄όπου προέρχονται και οι υποψήφιοί μας. Γι΄αυτό και ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι απευθυνόμαστε στην κοινωνία από την οποία και αντλούμε τη δύναμή μας. Δεν διεκδικούμε κανένα χρίσμα από κανένα κόμμα. Αν υπάρχουν φορείς που επιθυμούν να στηρίξουν τις θέσεις μας και τον συνδυασμό μας, είναι ευπρόσδεκτοι. Αλλά τίποτα παραπάνω. «Συμφωνίες», «συναλλαγές», «νουθεσίες» και παλαιοκομματικές τακτικές κάθε είδους, δεν αφορούν την παράταξή μας. Αυτά θα τα δείτε αποτυπωμένα και στις θέσεις μας που πολύ σύντομα θα τις παρουσιάσουμε στους πολίτες της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για να τους καταστήσουμε κοινωνούς της προσπάθειάς μας. Οι αποφάσεις θα είναι συμμετοχικές και οι πολίτες θα έχουν φωνή στη δική μας περιφερειακή αρχή”.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αρχή θα γίνει με περιφερειακούς συμβούλους των Δωδεκανήσων, ενώ άμεσα θα ξεκινήσει και η παρουσίαση των θέσεων της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου».
Όπως έχει κατ΄επανάληψη δηλώσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, «απευθυνόμαστε στην κοινωνία απ’ όπου και αντλούμε την δύναμή μας. Η σύνθεση του ψηφοδελτίου μας φιλοδοξεί να εκφράσει με τον πλέον αντιπροσωπευτικό τρόπο ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς. Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα δημιουργικό ρεύμα που θα μας οδηγήσει στο μέλλον. Εχουμε το βλέμμα στραμμένο στο αύριο των νησιών μας και ξεκινάμε να χαράξουμε την δική μας πορεία βασιζόμενοι στην αρχή της “συμμετοχικής δημοκρατίας”».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου