Την προσεχή Τετάρτη, ο ενωσιακός τεχνικός, Γιάννης Σιφωνιός θα διεξάγει προπόνηση για ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002 και 2003 και προέρχονται από τις ομάδες του Διαγόρα, των Ατρόμητων Ρόδου και του Αρένα.
Η προπόνηση θα διεξαχθεί στο ενωσιακό γήπεδο, στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με ώρα έναρξης τις 14:45, όπως αναφέρει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΔ, η οποία είναι η ακόλουθη:
«Από τον Ενωσιακό προπονητή κ. Σιφωνιό Ιωάννη καλούνται να βρίσκονται στο Ενωσιακό γήπεδο Ρόδου, την Τετάρτη 28/1/2015 και ώρα 14:45, ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2002 και 2003 από τα σωματεία Γ.Σ. Διαγόρας, Αρένα και Ατρόμητοι Ρόδου»
Προπόνηση για συγκεκριμένους
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.