ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Σέντρα 3 Ιανουαρίου εάν όλα πάνε καλά»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Λεωνιδας Λεουτσακος

Την εκτί­μηση πως θα γίνει σέντρα στις αρχές του Ιανουα­ρίου, αν όλα πάνε καλά, εξέ­φρασε ο πρό­ε­δρος της Ένωσης Super League 2-Football League, Λεω­νί­δας Λεου­τσά­κος.

Ο πρό­ε­δρος της λίγκας προ­α­νήγ­γειλε εξε­λί­ξεις στην Ραδιο­φω­νική Λέσχη 97,6 ενόψει και της τηλε­διά­σκε­ψης της Τρίτης (22/12).

Ανα­λυ­τικά οι δηλώ­σεις του:

«Την Τρίτη θα παρ­θούνε κάποιες απο­φά­σεις που θα αφορούν στο τηλε­ο­πτικό συμ­βό­λαιο με την ΕΡΤ, το πρό­γραμμα των αγώνων και να ορί­σουμε την αρχή του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2. Έχουμε κάνει την προ­ερ­γα­σία μας με τις ημε­ρο­μη­νίες και των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ, και πιστεύ­ουμε ότι όλα βγαί­νουν. Αν όλα πάνε καλά, η ιδανική ημε­ρο­μη­νία έναρξης είναι η 3η Ιανουα­ρίου.

Στην συνέ­χεια θα έχουμε και το Κύπελλο Ελλάδας, όπου ορι­στικά θα υπάρχει συμ­με­τοχή και των ομάδων της Super League 2. Θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ αντα­γω­νι­στικό πρω­τά­θλημα αυτό της Super League 2, όλες οι ομάδες έχουν ενι­σχυ­θεί, είναι ιστο­ρι­κές και θα δώσουν τον αγώνα τους στην κατη­γο­ρία».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.