Χθες διεξήχθη η τελευταία προπόνηση της εβδομάδας για τους ποδοσφαιριστές του Φοίβου. Το πρόγραμμα έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο Κρεμαστής, με τον Σάββα Ορφανίδη να δίνει εντολή να εκτελεστούν αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα όπως και οικογενειακό διπλό, καθώς δεν ήθελε να πιέσει τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις της εβδομάδας που προηγήθηκαν.
Από σήμερα οι «κυανοκίτρινοι» θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να περάσουν με τις οικογένειές τους τα Χριστούγεννα καθώς ξεκινάει το πολυήμερο ρεπό για τις γιορτές.
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων θα επιστρέψουν την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, με τον Σάββα Ορφανίδη να τους περιμένει με άγριες διαθέσεις, προκειμένου να τους επαναφέρει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
Το ευχάριστο στις τάξεις του Φοίβου είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, εκτός από τον Στέφανο Νικήτα που ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό και κάνει θεραπείες.
Όπως όλα δείχνουν ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός θα προσπαθήσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την προσεχή Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Σάββα Ορφανίδη, εξακολουθεί να κοιτάει την αγορά, αναζητώντας ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους, προκειμένου να κινηθεί για την απόκτησή τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ