Ατάκτως Ερριμμένα

Το ακατόρθωτο

Η Νέα Δημοκρατία στις προχθεσινές εκλογές , κατάφερε κάτι πιο δύσκολο από το φιάσκο των μη εκλογών . Να μάθουμε τι αποφάσισαν 23 εκατομμύρια πολίτες στην Ισπανία και οι 400.000 πολίτες που περίμεναν υπομονετικά στις ουρές, να πρέπει να περιμένουν το γράμμα του καταστατικού.
Το καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας δεν αναγνωρίζει τα ψηφιακά αποτελέσματα, αλλά μόνο τα φαξ των εφορευτικών επιτροπών. Αλλά φαξ, δεν έχουν- είπε ο κ. Τραγάκης- σε πολλές απομακρυσμένες περιοχές και σπεύδουν στο κοντινότερο…
Την εποχή της τεχνολογίας τώρα αυτά και της… ανανέωσης.
Το λες και απαξίωση αυτών των 400.000 πολιτών. Κάποιοι και μάλιστα φίλα προσκείμενοι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το είπανε ακόμη έναν ερασιτεχνισμό στην κορυφαία εσωτερική της διαδικασία.
Πώς είναι δυνατόν ένα κόμμα που υποτίθεται ότι διεκδικεί την εξουσία, να αδυνατεί να ανταπεξέλθει με στοιχειώδη επάρκεια και διαφάνεια σε μια δημοκρατική διαδικασία που σε όλη την Ευρώπη θεωρείται αυτονόητο ότι ολοκληρώνεται μέσα σε 2-3 ώρες;
Ας απαντήσει (και) σε αυτά ο νέος αρχηγός που θα αναδειχθεί.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου