Αθλητικά

Έπαιξαν και στον Προφήτη Ηλία!

Όταν με 45 λεπτά οδήγηση αυτοκινήτου μπορείς να βρεθείς από το γεμάτο παραλίες νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου σε αλπικό τοπίο που θυμίζει Ελβετία τότε απλά είσαι στη Ρόδο, και σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, που το περασμένο σαββατοκύριακο βρέθηκαν στον Προφήτη Ηλία:

«Το θεωρούμε κάτι τόσο απλό και αυτονόητο ενώ οι περισσότεροι σε κάποια στιγμή της ζωής μας το είχαμε και ως δεδομένη κατάληξη της κυριακάτικης εξόδου χωρίς να πολύ σκεφτούμε που πίναμε αυτόν το καφέ ή το γλυκάκι μετά το φαγητό.

Θα έπρεπε ο κόσμος που ζει σε αυτό το τόπο να έχει ανεπτυγμένη στο μέγιστο βαθμό την αισθητική την απαίτηση του να είναι όμορφη η καθημερινότητα σε κάθε της έκφανση λόγω της κληρονομιάς που του άφησε ο αρχικά ελευθερωτής και αργότερα δυνάστης κατακτητής. Αυτό σήμερα δεν συμβαίνει !

Η κατασκευή ενός γηπέδου τένις από το ξενοδοχείο Έλαφος υπήρξε η αφορμή για μια απόδραση από την άσχημη πολλές φορές καθημερινότητα προς ένα προορισμό που σε ταξιδεύει αναγκαστικά στο παρελθόν.

Ο ήχος από το μπαλάκι του τένις στο νέο γήπεδο θύμισε στη γύρω περιοχή παλιές καλές στιγμές καθώς ο ΡΟΑ επιχείρησε ένα μικρό φλας μπακ στο μακρινό αλλά και στο πιο νέο παρελθόν. Οι άνθρωποι του ομίλου χαλάρωσαν με τον καλύτερο τρόπο καθώς εκτός από τα καθιερωμένα τους παιχνίδια τένις επιδόθηκαν ακόμα σε περιπάτους στις όμορφα σχεδιασμένες διαδρομές αλλά και στις διαδρομές με τα ποδήλατα που παρέχει το ξενοδοχείο στους επισκέπτες του. Η πολύ καλή πρώτη εμπειρία έπεισε τους ανθρώπους του ΡΟΑ πως ο Προφήτης Ηλίας με το τένις έχουν ανοικτούς λογαριασμούς».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου