ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Αντάρτικο» στη ΝΔ υπέρ του συμφώνου συμβίωσης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Βουλή

Εσω­τε­ρι­κές ανα­τα­ρά­ξεις στην ΝΔ προ­κα­λεί η επέ­κτα­ση του Σύμ­φω­νου Συμ­βί­ω­σης και για τα ομό­φυ­λα ζευ­γά­ρια.

Η αξιω­μα­τι­κή αντι­πο­λί­τευ­ση κρατά επι­φυ­λά­ξεις ως προς τη ψή­φι­ση των συ­γκε­κρι­μέ­νων δια­τά­ξε­ων, ωστό­σο βου­λευ­τές του κόμ­μα­τος πα­ρεκ­κλί­νουν τις κε­ντρι­κής γραμ­μής δη­λώ­νο­ντας ότι θα υπερ­ψη­φί­σουν κατά την διε­ξα­χθεί­σα ονο­μα­στι­κή ψη­φο­φο­ρία που έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί για αργά σή­με­ρα το βράδυ.

H Νίκη Κε­ρα­μέ­ως (ΝΔ) αφού κα­τέ­στη­σε σαφές ότι δεν πρό­κει­ται να ακο­λου­θή­σει τη γραμ­μή του κόμ­μα­τος της σε πε­ρί­πτω­ση που κα­τα­ψη­φί­σουν «μπήκα στην πο­λι­τι­κή για να εκ­φρά­σω τις προ­σω­πι­κές από­ψεις» υπο­γράμ­μι­σε, ανέ­φε­ρε στην συ­νέ­χεια ότι τάσ­σε­ται «υπε­ρή­φα­να» υπέρ της επέ­κτα­σης του Συμ­φώ­νου Συμ­βί­ω­σης.

«Το επι­βά­λει η πραγ­μα­τι­κό­τη­τα» τό­νι­σε και υπο­στή­ρι­ξε ότι «ο σε­βα­σμός στις διε­θνείς συμ­βά­σεις δεν μπο­ρεί να είναι αλά­κάρτ ούτε να εξαρ­τά­ται από τις αντι­δρά­σεις κοι­νω­νι­κών ομά­δων.

«Η Ελ­λά­δα ως κρά­τος δι­καί­ου έχει νο­μι­κή υπο­χρέ­ω­ση να κα­το­χυ­ρώ­σει τη συμ­βί­ω­ση ομό­φυ­λων ζευ­γα­ριών ανε­ξαρ­τή­τως αν αυτή τυγ­χά­νει κα­θο­λι­κής απο­δο­χής» κα­τέ­λη­ξε η κυρία Κε­ρα­μέ­ως.

thetoc.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.