Τοπικές Ειδήσεις

Α.με.Α. Ρόδου: Συνάντηση με τον Διοικητή της Τροχαίας Ρόδου, για το θέμα της παράνομης στάθμευσης

Σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου 2022, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του  Συλλόγου Α.με.Α. Επαρχίας Ρόδου, με τους Φωνιαδάκη Παναγιώτη Πρόεδρο, Σεφάνου Λουκά Γ. Γραμματέα και Γερόλυμο Φώτη Ταμία, είχε εποικοδομητική  συνάντηση με τον Διοικητή της Τροχαίας Ρόδου, κύριο Παπαδάκη Εμμανουήλ.   Αντικείμενο συζήτησης, ήταν  η εξεύρεση τρόπων για την εξάλειψη  του φαινομένου της παράνομης στάθμευσης που παρατηρείται έντονα στη πόλη μας , στις ειδικές  θέσεις που έχουν παραχωρηθεί αποκλειστικά σε άτομα με αναπηρία. Σε αυτές τις  λιγοστές θέσεις που υπάρχουν, και που καθημερινά βρίσκονται  αυτοκίνητα  << κανονικών >> ανθρώπων…… , με αποτέλεσμα να εμποδίζονται τα άτομα που θέλουν να κάνουν χρήση του ελάχιστου δικαιώματος τους,  να μπορούν δηλαδή να παρκάρουν και να κυκλοφορούν ελεύθερα,. Στη διεξοδική συζήτηση που έγινε, κύριος Διοικητής μας διαβεβαίωσε ότι υπάρχουν σαφείς εντολές προς τα όργανα  ως προς το ζήτημα της παράνομης στάθμευσης   στους συγκεκριμένους χώρους, αλλά και στις ειδικές ράμπες πρόσβασης στα πεζοδρόμια..

Όπως ειπώθηκε και τονίστηκε στη συνάντηση,  « η αστυνόμευση δεν μπορεί να είναι παντού , πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε συνείδηση»  , ο τρόπος για να βελτιώσουμε την παραβατική αυτή συμπεριφορά δεν είναι μόνο η αστυνόμευση,  αλλά η  σωστή ενημέρωση του κόσμου, αλλά και με δράσεις ευαισθητοποίησης .

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                           Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                                                  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΟΥΚΑΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου