Αθλητικά

Παραμένει πρόεδρος στο Φοίβο Κω ο Μιμερίνης!

Ο Νίκος Μιμερίνης θα παραμείνει, όπως αναμενόταν, στον προεδρικό θώκο του Φοίβου Κω, μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. Ο Μιμερίνης μαζί με τους συνεργάτες του έχουν αναμορφώσει το κωακό σωματείο και ο ίδιος πήρε ψήφο εμπιστοσύνης να συνεχίσει το έργο του. Τέσσερα νέα πρόσωπα βρίσκονται στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Φοίβου Κω, ενώ οι εκλογές έγιναν με την παρουσία 87 μελών που ψήφισαν για το νέο Δ.Σ. Τα νέα πρόσωπα στο 12μελές νέο Δ.Σ. είναι ο Νίκος Κατσούλας, η Διονυσία Πάτσα, η Ελευθερία Πλευράκη και ο Γιάννης Τρικοίλης. Το νέο 12μελές Δ.Σ. του Φοίβου αποτελείται από τους εξής παράγοντες: Νίκος Μιμερίνης, Γιάννης Γκαντολούδης, Ζαχαρίας Ζαχαρίου, Γιώτα Μπαρουχτσή, Δημήτρης Καϊμάκης, Γιάννης Τρικοίλης, Βίκτωρ Καρόνα, Διονυσία Πάτσα, Ελευθερία Πλευράκη, Σταύρος Χόνδρος, Ελένη Παπαδημητρίου και Νίκος Κατσούλας.
Μετά τις εκλογές του συλλόγου, στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση όπως παρακάτω:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νίκος Μιμερίνης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Τρικοίλης
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Διονυσία Πάτσα
ΤΑΜΙΑΣ: Γιώτα Μπαρουχτσή
ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ελένη Παπαδημητρίου
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Γιάννης Γκαντολούδης
ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: Ζαχαρίας Ζαχαρίου
ΕΦΟΡΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ: Βίκτωρ Καρόνα- Σταύρος Χόνδρος
ΜΕΛΗ: Νίκος Κατσούλας, Ελευθερία Πλευράκη, Δημήτρης Καϊμάκης
«ΑΣΒΕΣΤΗ Η ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ»
Ο Νίκος Μιμερίνης τόνισε πως σε μια δύσκολη περίοδο, έμεινε άσβεστη η φλόγα του αθλητισμού, δηλώνοντας ικανοποίηση για όσα το σωματείο κατάφερε όλο αυτό το διάστημα. «Αυξήθηκαν οι αθλητές και το προπονητικό team σε οκτώ τον αριθμό. Είμαστε από τα πρώτα σωματεία που μπήκαμε στο αθλητικό μητρώο, σημείωσε ο Νίκος Μιμερίνης ο οποίος τόνισε πως αναμένεται η αθλητική αναγνώριση και της Τοξοβολίας από την Γ.Γ.Α». Εν συντομία αναφέρθηκε στις συμμετοχές σε τουρνουά, την οργάνωση πέντε τουρνουά 3on3, στο γεγονός, ότι παρέμεινε η συνδρομή των μελών σε χαμηλά επίπεδα, δόθηκαν επτά αθλητικές υποτροφίες σε παιδιά, που οι οικογένειες τους έχουν ανάγκη στήριξης, με στόχο να δοθούν σε όλους ίσες ευκαιρίες.
Ο πρόεδρος του Φοίβου επεσήμανε ότι υπάρχει γενική αποδοχή του σωματείου, με καλή οργάνωση και στέρεες βάσεις Στην τοξοβολία οργανώθηκε το πρώτο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Κω και αρχές Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί ο 1ος πανελλήνιος αγώνας στο νησί που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων όσων ασχολούνται με το άθλημα. Τέλος ο κ. Μιμερίνης ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Δ.Σ και τόνισε πως στο νέο Δ.Σ. υπάρχει σημαντική ανανέωση μελών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου