Αθλητικά

Φοίβος: Απινιδωτής και… εργασιών συνέχεια

Το γήπεδο Κρεμαστής πλέον διαθέτει φορητό απινιδωτή, έπειτα από προσφορά του ΔΟΠΑΡ, με τους ανθρώπους του Φοίβου να εκδίδουν την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:
«Την Τρίτη 21/9 παραλάβαμε από την διοίκηση του ΔΟΠΑΡ ένα φορητό απινιδωτή ο οποίος εγκαταστάθηκε στο γήπεδο Κρεμαστής. Μέσα στην εβδομάδα θα εκπαιδευτούν όλοι οι εμπλεκόμενοι με το γήπεδο Κρεμαστής (προπονητές-διοίκηση-φίλαθλοι ) στην χρήση του απινιδωτή.
Στο σημείο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε για πολλοστή φορά τις ευχαριστίες μας στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρο Κολιάδη και να τονίσουμε ότι άμα υπάρχουν στις κατάλληλες θέσεις οι κατάλληλοι άνθρωποι, το επίπεδο θέλοντας και μη ανεβαίνει και ανεβαίνει προς όφελος των παιδιών μας.
Ευχή όλων μας είναι το μηχάνημα να μην ανοιχτεί ΠΟΤΕ και στο σημείο που έχει εγκατασταθεί να μην χρειαστεί ποτέ να μετακινηθεί για πολλά πολλά χρόνια .
Υ.Γ. Εννοείται ότι ο απινιδωτης εάν χρειαστεί εκτάκτως για κάποιο συμπολίτη μας εκτός γηπέδου που αντιμετωπίζει πρόβλημα είναι διαθέσιμος».
Από εκεί και πέρα, σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης του γηπέδου Κρεμαστής.
Η διοίκηση του Φοίβου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, ενημερώνοντας για την πορεία των εργασιών, ενώ ταυτόχρονα ευχαρίστησε τον Αναστάσιο Σπανό:
«Στο πλαίσιο της ριζικής ανακαίνισης του γηπέδου Κρεμαστής έχουν ολοκληρωθεί και βρίσκονται στη φάση ολοκλήρωσης τους ακόμα 4 έργα.
1.Τοποθετηση προστατευτικού διχτιού στη νότια πλευρά του γηπέδου.
2. Δημιουργία νέου κυλικειου-καφέ για την ώρα αναμονής τον γονέων της Ακαδημίας και την πραγματοποίηση εκδηλώσεων της ομάδας.
3.Δημιουργιά φρεατίου και ρίψη έτοιμου σκυροδέματος στον χώρο πίσω από τις εξέδρες του γηπέδου.
4.Ολοκλήρωση του γυμναστηρίου της ομάδας μας.
Ειδικά το έργο που αφορά στις εργασίες πίσω από τις εξέδρες είναι ζωτικής σημασίας μιας και η ομάδα μας έχει πάθει ανυπολόγιστες καταστροφές σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό 3 φορές από τις δυνατές νεροποντές. Με την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών και με την αλλαγή σε φωτισμό και πλαστικό χλοοτάπητα (δέσμευση από τους αρμόδιους για ολοκλήρωση εντός του 2022) το γήπεδο Κρεμαστής και με τις εργασίες που προηγήθηκαν από τον ΔΟΠΑΡ κατατάσσεται πλέον αν όχι στα πιο σύγχρονα, σίγουρα είναι όμως το πιο σύγχρονο του νησιού και των Δωδεκανήσων κατ’ επέκταση.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να κάνουμε ειδική αναφορά σε έναν ΑΝΘΡΩΠΟ που μπήκε στα κοινά της ενότητάς μας πριν 2 χρόνια και κατά κοινή ομολογία της πλειοψηφίας των κατοίκων της έχει αφήσει το στίγμα του και είναι εκεί για κάθε πολίτη ξεχωριστά για τα προβλήματα που αφορούν στην καθημερινότητα του, δίνοντας λύσεις και όχι υποσχέσεις.
Ακόμα και αυτοί που ο σκοπός τους είναι να επιτίθενται με κάθε ευκαιρία (και άνευ λόγου) με σκοπό να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικά συμφέροντα, ακόμα και αυτοί μέσα τους ξέρουν ότι ο Αναστάσιος Σπανός έχει αφήσει θετικό πρόσημο στον κόσμο της ενότητας αυτά τα 2 χρόνια και θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες επιλογές του δημάρχου για την συγκεκριμένη θέση.
Ευχαριστούμε λοιπόν τον Αναστάσιο Σπανό για την πολύτιμη συνεισφορά του πρώτα από όλα στο χωριό μας και μετά στην ομάδα μας. Ο αρχαιότερος σύλλογος της Κρεμαστής που έχουμε την τιμή να υπηρετούμε δεν πρόκειται ποτέ να φιμωθεί και θα λέει μια ζωή τα πράγματα με το όνομα τους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου