Στην Ελλάδα ζούμε, στο ελληνικό ποδόσφαιρο εντελώς αυθαίρετα μπορούν πάντα να αποφασιστούν και να γίνουν ακόμα και παράτυπα τα… πάντα, και αυτό όλο και χειροτερεύει ως γνωστόν.
Τα «σενάρια» που ετοιμάζει η Επιτροπή Πρωταθλήματος για τους ομίλους της νέας Γ’ Εθνικής, και ειδικά για τους «Νότιους», ήδη περιλαμβάνουν διάφορες αλχημείες! Με απώτερο στόχο την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων «ημέτερων» Ενώσεων και ομάδων τους! Βασικά στους στόχους που αυτές βάζουν, και κυρίως στον πρωταθλητισμό!
Π.χ., ήδη στο αρχικό σχέδιο, οι Μεσσηνιακές ομάδες, Καλαμάτας και Παμίσου Μεσσήνης δεν μπήκαν στον 5ο όμιλο (που είναι κι αυτές της Ηλείας, κ.τ.λ.) αλλά στο γκρουπ με ομάδες της Αττικής και των Κυκλάδων (Σαντορίνη κ.τ.λ.).
Και αντίστοιχα στον 5ο όμιλο θα έρθει ο ΓΑΣ Ιάλυσος Ρόδου.
Τη στιγμή που η άλλη ομάδα του νησιού της Ρόδου, ο Διαγόρας με το ίδιο σχέδιο θα βρεθεί σε άλλον όμιλο (πιθανόν αυτόν με Πειραϊκές και Κρητικές ομάδες).
Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι εμπλεκόμενοι και οι Ενώσεις όπως της Ηλείας, και οι ίδιες οι ομάδες, πρέπει άμεσα να βρεθούν «επί ποδός» και να αντιδράσουν ώστε να μην εφαρμοστούν διάφορα τέτοια.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι μόνο το φυσιολογικό. Με αυστηρά γεωγραφικά κριτήρια, κι όπου χρειαστεί, υπάρχουν και άλλες ομάδες εφόσον αριθμητικά πρέπει να συμβεί κάτι. Όχι όμως και τέτοιες αλχημείες με εκείνες που βρίσκονται στο νοτιότερο άκρο της περιφέρειας γιατί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου π.χ., έχει τα «κονέ» και θέλει για τις ομάδες του καλύτερη μεταχείριση και πιο ανοιχτό «πεδίο», κ.τ.λ.
Πηγή: iliaclick.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ