Την 20η Μαρτίου 2019 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μια 38χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου και του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς με συνολική ποινή φυλάκισης 1 έτους και 7 μηνών, για παραβίαση περιοριστικών όρων σχετικά με κλοπές.
-Την ίδια ημέρα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λέρου περιστατικό εξαπάτησης ιδιοκτήτη επιχείρησης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, με το πρόσχημα της επιδοτούμενης επιχειρηματικής δραστηριότητας. Συγκεκριμένα, άγνωστος προσποιούμενος υπάλληλο τραπεζικού υποκαταστήματος κάλεσε τηλεφωνικά ιδιοκτήτη καταλυμάτων και τον έπεισε να καταβάλει σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ με σκοπό την χορήγηση επιδότησης πολλαπλάσιου ύψους.
Χθς το πρωί συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, ένας 25χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 8-ναρκωτικά δισκία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ