Σήμερα και αύριο, η Δωδεκανησιακή Μέλισσα  δίνει ραντεβού με τον κόσμο της Ρόδου, στο Πασχαλινό Μπαζάρ, στο ΘΕΡΜΑΙ – ΙΕΚ Τουρισμού Ρόδου, από τις 10.00-18.00 με το σύνθημα «’Ολοι μαζί βοηθάμε να σπουδάσουν τα παιδιά μας…».

Αύριο Σάββατο, το μεγάλο αφιέρωμα στην Αιγαιακή κουζίνα με προϊόντα Δωδεκανήσου και την εκδήλωση μόνο για μαμάδες και γιαγιάδες «Αegan mamas know best» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στα πλαίσια της «Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019» με τη συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων, του ΙΕΚ Τουρισμου Ρόδου-ΘΕΡΜΑΙ – Υπουργείο Τουρισμού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο από 11.00-14.00. Θα είναι κοντά μας εκλεκτοί ομιλητές. Ο κ. Διμέλλης Απόστολος θα μιλήσει για το ελαιόλαδο και το όφελος από την καθημερινή χρήση του σε όλες τις παρασκευές καθώς και για τα προϊόντα που προέρχονται από το σιτάρι όπως το πλιγούρι  και ο τραχανάς. Η κα Σουζάνα Ιωακειμίδου, διατροφολογος διαιτολόγος, θα συζητήσει μαζί μας για το πώς οι παραδοσιακές συνταγές και τα οφέλη τους μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας.  Οι συνταγές μας βασίζονται στο βιβλίου του βραβευμένου σεφ της Λέσχης, κ. Γιώργου Τρουμούχη, την «Μακρυά Μυρωδιά». Ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων κ. Νίκος Χριστοφόρου και τα μέλη της θα μας δώσουν μικρά μυστικά και συνταγές για να αγαπήσουν τα παιδιά τις παραδοσιακές γεύσεις της γιαγιάς και της μαμάς.

Η έμφαση στο Μπαζάρ εφέτος δίνεται στα παραδοσιακά προϊόντα καθώς και τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη. Βεβαίως την τιμητική τους θα έχουν οι λαμπάδες, τα κοσμήματα και όλα τα εκλεκτά που ετοιμάζει για τους φίλους της η Δωδεκανησιακή Μέλισσα. Περιμένουμε τους υποτρόφους της Δωδεκανησιακής Μέλισσας να βοηθήσουν στο σκοπό και να τους συναντήσουμε στην εκδήλωση.

Στόχος, η στήριξη  4 άπορων Δωδεκανήσιων φοιτητών με τη βοήθεια του κόσμου. Χορηγός στις εκτυπώσεις η Μεταξοτυπική Ρόδου.

 

Επικοινωνία: Τηλ ΘΕΡΜΑΙ 22410 74445-6, τηλ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ