Ειδήσεις

Αρθρο του Τάκη Μιχαήλου με πολλά μηνύματα

Καλημέρα σε όλους τους καλούς φίλους. Καλημέρα σε όλους τους γνωστούς και άγνωστους ανθρώπους της καθημερινότητας. Χτίσαμε λιθαράκι λιθαράκι όλα αυτά τα χρόνια μια σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού. Καθημερινά συζητάμε για τα προβλήματα που απασχολούν όλους μας …άσχετα με τις ιδεολογικές μας αφετηρίες και τη οπτική γωνία που ο καθένας μας τα βλέπει , τα καταγράφει και τα αποκωδικοποιεί. Το αυτονόητο είναι να μας ενδιαφέρει το “εμείς” κι όχι το εγώ.

Όσοι διαφωνούν μαζί μου και μου το μεταφέρουν με καλή πρόθεση και αγωνία, να θεωρούν δεδομένο το δικό μου σεβασμό.

Όσοι πάλι προσπαθούν να με βλάψουν και χρησιμοποιούν μεθόδους 5ης Φάλαγγας (μεθόδους που γνωρίζουν πολύ καλά και παίζουν στα δάκτυλα), ας πάρουν το παρακάτω μήνυμα:

Χαλυβδώνομαι, Γιγαντώνομαι, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ….

Αυτό που κάποιοι μου καταλογίζουν ως μεμπτό και αθέμιτο (έτσι λειτουργούν οι μικρόμυαλοι και άβουλοι) είναι το δικό μου παράσημο, συγκριτικό και ηθικό πλεονέκτημα.

Δεν έχω κολλήματα και το έχω αποδείξει. Δεν παγιώνω προσωπικές διαφορές και κόντρες και ανάλογα τη συγκυρία και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται, πολλές φορές ΑΝΑΘΕΩΡΩ.

Με γνώμονα το τι πιστεύω ότι εξυπηρετεί το μέλλον των παιδιών μας.

Μπορεί να κάνω λάθος, δεν είμαι θεός, αλλά λέω ότι πιστεύω χωρίς φόβο αλλά με ΠΑΘΟΣ.

Κι αυτό το κεκτημένο μετά από μάχες, δικαίωμά μου, δεν μπορεί κανείς να μου το στερήσει!!
Σταματήστε λοιπόν μικρόψυχοι γιατί ούτως η άλλως έχω μάθει να αποβάλλω τα σκουπίδια από την ζωή μου. Και τα πετώ στους κοινούς κάδους απορριμάτων και όχι στους ειδικούς, γιατί το υλικό από το οποίο είσαστε φτιαγμένοι είναι άχρηστο, ακατάλληλο ακόμα και για ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου