Ένα από τα κρισιμότερα και δυσκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, θα δώσει στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, Φοίβος.
Οι Κρεμαστενοί θα φιλοξενηθούν την Κυριακή στο γήπεδο Παραδεισίου, από τον τοπικό Κλεάνθη, με το παιχνίδι να έχει τον χαρακτήρα του γειτονικού και βαθμολογικού ντέρμπι.
Το ευχάριστο για τον Σάββα Ορφανίδη είναι ότι εκτός από τους Παντελή Μπιλιά και Σωκράτη Ορφανίδη που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, έπειτα από τους σοβαρούς τραυματισμούς τους, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.
Σε σχέση με την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής ο έμπειρος τεχνικός θα έχει δύο επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του, καθώς ο Νίκος Ορφανίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του στην γάμπα και ο Μιχάλης Κεφάλας εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί από την αποβολή του στο παιχνίδι με την ΑΕΡΑ.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό ο Σάββας Ορφανίδης θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο γήπεδο Παραδεισίου, προκειμένου ο Φοίβος να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης που είναι και ο στόχος, έτσι ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή του πίνακα, πραγματοποιώντας ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, έχοντας περάσει από μία από τις δυσκολότερες έδρες της Α’ Κατηγορίας.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής, συνεχίστηκε χθες με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, με τις προπονήσεις να είναι καθημερινές μέχρι και το Σάββατο που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ