Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, που αφορούν τις ποινές των ποδοσφαιριστών και τις κλήσεις προς απολογία.
Αναλυτικά:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Ποσειδώνας Καρπάθου- Άρης Αρχαγγέλου στις 16/10 (4η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Άρη Αρχαγγέλου, Σωτ. Πατσιαούρα, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (άρθρο 10’ παρ. 1α περ.III του Π.Κ.).
Αστέρας Μασάρων- ΑΕΡΑ στις 15/10 (4η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Ρ.Α, Μιχ. Κατσιδώνη, ποινή μίας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή στον διαιτητή (διαμαρτυρία), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. I του Π.Κ.).
Διαγόρας Βατίου- Αστέρας Παστίδας στις 15/10 (4η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Παστίδας, Σ. Αποστολάτο, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. I του Π.Κ.).
Στον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Βατίου, Βασ. Ζερβό, ποινή μιας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. I του Π.Κ.).
Κύπρος- Απόλλωνας Καλυθιών στις 16/10 (1η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Κύπρου, Β. Αγγελόπουλο, ποινή μίας αγωνιστικής για προφανή ευκαιρία για γκολ (άρθρο 10’ παρ. 1α περ.III του Π.Κ.).
Ευκλής- Α.Ε. Αδελφοσύνης στις 16/10 (1η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ευκλή, Κ. Μαντικό, ποινή μίας αγωνιστικής για προφανή ευκαιρία για γκολ (άρθρο 10’ παρ. 1α περ.III του Π.Κ.).
Ιππότες- Αθλέτικο Αφάντου στις 16/10 (1η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Αθλέτικο Αφάντου, Η. Γενημαχλέλη, ποινή δύο αγωνιστικών για υβριστική συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (άρθρο 10’ παρ. 1β του Π.Κ.)
Κλήση προς απολογία
Σύμφωνα με τις περιγραφές των αξιωματούχων αγώνων, καλούνται για παραβάσεις των άρθρων του Π.Κ. σε έγγραφη απολογία μέχρι την Πέμπτη 27/10/2016 και ώρα 17:30 στα γραφεία της ΕΠΣΔ, τα κάτωθι φυσικά και νομικά πρόσωπα:
Ευκλής- Α.Ε. Αδελφοσύνης στις 16/10 (1η αγωνιστική)
Το σωματείο του Ευκλή και ο αναγραφόμενος στο Φ.Α. Μιχ Διακονικόλας- εκπρόσωπος, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή και την έκθεση του παρατηρητή, επί παραβάσεων του άρθρου 1,2,3,5,6,11,13,14 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου