Αθλητικά

Ψέλλας, Παυλίδης και Λουιζίδης συναντήθηκαν με τον περιφερειάρχη

Τρία μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ και άλλοτε παράγοντες της ομάδας της Ρόδου, επισκέφθηκαν το βράδυ της Δευτέρας τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.
Πρόκειται για τους Χρυσόστομο Ψέλλα, Γιώργο Παυλίδη και Δημοσθένη Λουιζίδη, οι οποίοι συζήτησαν με τον Γιώργο Χατζημάρκο, παρουσία του περιφερειακού συμβούλου Νίκου Νικολή και του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρου Κολιάδη, για το θέμα που έχει προκύψει στην ΠΑΕ Ρόδος, στην οποία δεν χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της S.L.2 από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν προς ενημέρωση, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γεώργο Χατζημάρκο πραγματοποίησε εχθές (σ.σ. Δευτέρα) αντιπροσωπία από διατελέσαντες παράγοντες της ομάδος Α.Σ. Ρόδος και ΠΑΕ Α.Σ. Ρόδος και εκλεγμένα μέλη της ΕΠΣΔ, αποτελούμενη από τους κ.κ. Χρυσόστομο Ψέλλα, Γεώργιο Παυλίδη και Δημοσθένη Λουιζίδη.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Νικόλαος Νικολής, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρος Κολιάδης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Έγινε μια συζήτηση διεξοδική με αφορμή την τουλάχιστον άδικη και περίεργη απόφαση της Επιτροπής (τυπικά μεν ορθής, ουσιαστικά όμως μιας και μιλάμε για τον χώρο του ποδοσφαίρου, παράλογης ). Στο πλαίσιο αυτό και λαμβανομένων υπόψιν των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν σε τοπικό επίπεδο προτάθηκαν απόψεις για την θεραπεία του προβλήματος.
Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με μοναδικό γνώμονα την ανιδιοτελή αγάπη μας για την ομάδα της Ρόδου και δεν αναλήφθηκαν δεσμεύσεις ούτε βέβαια ζητήθηκαν και ανταλλάγματα από κανένα παριστάμενο.
Για διευκρινήσεις στην συζήτηση παρενέβη και ο νομικός κ. Χάρης Γρηγορίου ο οποίος και επιβεβαίωσε τα αυτονόητα. Ελπίζουμε χωρίς να παραγνωρίζουμε το αρνητικό περιβάλλον που υπάρχει ότι το ειλικρινές ενδιαφέρον του περιφερειάρχη θα ηχήσει σε ευήκοα ώτα, τον οποίο ευχαριστούμε που έγινε κοινωνός των απόψεων μας.
Προτρέπουμε όλους σε αυτοκριτική αλλά τώρα είναι η ώρα της μάχης, μην ψάχνετε για εφιάλτες αν και τα κάστρα πέφτουν από μέσα συνήθως».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου