Ο Α.Ο. Κολοσσός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά και οι εγγραφές συνεχίζονται. Μάλιστα, οι «θαλασσί» εξέδωσαν ανακοίνωση για τις ακαδημίες, καθώς και δηλώσεις όλων των προπονητών εν όψει της νέας σεζόν. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Α.Ο. Κολοσσός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
ΝΕΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ
Μία ακόμη προσθήκη στις ακαδημίες του Α.Ο. Κολοσσός, αφού ο Νίκος Φράγκος που ξεκινάει τώρα την προπονητική του καριέρα, θα πλαισιώσει το τεχνικό επιτελείο του ροδίτικου συλλόγου. Η νέα χρονιά ξεκίνησε για τον Α.Ο. Κολοσσός και δεκάδες παιδιά προπονούνται ήδη στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του δημοτικού σταδίου και στο «Βενετόκλειο».
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Στην ανακοίνωση της η ροδίτικη ομάδα αναφέρει: «Οι εγγραφές ξεκίνησαν… Ο Α.Ο. Κολοσσός σας περιμένει στο δημοτικό στάδιο του Διαγόρα καθημερινά 17:00-20:00 για να μυήσει τους μικρούς μας αθλητές και τις μικρές μας αθλήτριες στα μυστικά του μπάσκετ! Η ομάδα μας, που στελεχώνεται από έμπειρους προπονητές όπως ο Στάθης Βλαχοδήμος, ο Γιάννης Μωραΐτης, ο Σάκης Ξυπολιτάς και ο Γιάννης Αγγελάκος. Μερικά λόγια από τους προπονητές:
ΣΤΑΘΗΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: «Εύχομαι σε όλους καλή μπασκετική χρονιά, με υγεία και ελπίδα να βρεθούμε τον Ιούνιο του 2021 στα γήπεδα χωρίς καμία διακοπή. Στόχοι μας, όπως πάντα, είναι η εκμάθηση νέων τακτικών και η βελτίωση των ήδη υπαρχόντων δεξιοτήτων των παιδιών. Όλα αυτά, βέβαια, σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και την αδημονία των παιδιών να βρεθούν στα γήπεδα μας».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τη μεγαλύτερη ομάδα στα Δωδεκάνησα, τον Α.Ο. Κολοσσό. Από την πλευρά μου θέλω να καλωσορίσω όλους τους/τις αθλητές/τριές μας και να τους ευχηθώ πάνω απ’ όλα υγεία και καλή σχολική χρονιά. Ο στόχος της ομάδας, αλλά και ο δικός μου, είναι η ανάπτυξη του μπάσκετ και η συνεχής βελτίωση. Το πιο σημαντικό, όμως, για τα παιδιά είναι να συνδυάζουν τα μαθήματα τους με τον αθλητισμό και να συμβάλλουμε όλοι μαζί στο ευ αγωνίζεσθαι».
ΣΑΚΗΣ ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ: «Άλλη μια χρονιά ξεκινάει με όρεξη και δημιουργικότητα στον αγαπημένο μας σύλλογο. Μπορεί να είναι λίγο περίεργη και πρωτόγνωρη για όλους, λόγω της πανδημίας, όμως εμείς ως σύσσωμη οικογένεια θα συνεχίζουμε με υπομονή και επιμονή τη σκληρή δουλειά. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας του συλλόγου, είναι γνωστό ότι αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η ταπεινότητα εντός και εκτός γηπέδου, αλλά και η εφαρμογή τεχνικών μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι υγεία και καλή μπασκετική χρονιά σε όλους».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ: «Θα ήθελα να ευχηθώ πρώτα απ’ όλα σε όλους τους αθλητές και αθλήτριές μας καλή αρχή, όπως και στους γονείς και τους κηδεμόνες τους. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να χτίζουμε το σώμα αλλά και το μυαλό όλων των παιδιών του Α.Ο Κολοσσού. Με σκληρή δουλειά, η σταδιοδρομία τους στον σύλλογό μας θα έχει ως αποτέλεσμα να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες, αλλά και αθλητικές ιδιότητες που θα αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια για την υπόλοιπη ζωή τους. Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι ότι θα χαρούν και θα αγαπήσουν το φανταστικό άθλημά μας, το μπάσκετ».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ